Sole, ja sam dao pocetni predlog, sve je podlozno promenama, moze i da se okrece u naselju Stepe Stepanovica. a ovo bi bio totalno nov pravac, prevoz ne ide trasom 50 vec preskace sve cepove(BKA, Ustanicka, Vojislava Ilica).
drugo, priblizio bi putnike turistickom terminusu, od ulice Pavla Savica do terminusa ima oko 400 m...
Koji je komoditet trpati ljude na pocetnim stanicama buseva koji idu ka centru grada (29 sa presedacima sa linije 20 je nekada vec na pocetnoj puna, isto kao 26 sa presedacima sa 26l) isto tako nije neko blesav da ide do mirijeva 4 da bi dosao do centra, vec da bi brze stigao do Mirijeva,M.Bulevara, Karaburme, Visnjice ... ova linija bi brzo dobacila putnike sa poteza 300 do medaka 3 a pruza se mogucnost da do Jerkovica,Vozdovca dodjes sa 26l ili 18, sa 18icom opet mozes i dublje ka Vozdovcu, Autokomandi ili kod lakat krivine da se presedne na 50 ka Trosarini i Brdima , ili u produzetku na 25, 25p.. Mislim, nije poenta da se ovom linijom stigne dublje u grad vec da se bez upotrebe 50 sa novootvorenim putnim pravcom stigne brze do relacije SD put-Kumodraz, VML-Trosarina, Kaludjerica- Pijaca Jerkovic, Cvetanova cuprija-Sd put...
314 bi mogla da bude izvodljiva kada bi se koristila relacija Kaludjerica(spomenik)- Mirijevo III-IV ili restoran Tri Tiganja-Mirijevo III-IV, za ovu vincansku trasu potrebne su poprilicne intervencije u Beogradskoj ulici od okretnice 307 do izlaska na SD put insitutskim putem...