[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=705284#p705284:4ba8tz9x je napisao(la):
solecar » Sre Feb 05, 2020 12:40 pm[/url]":4ba8tz9x]Ovaj predlog sam namerno dao, uzimajući u obzir to što je u planu ukidanje Trga republike, između ostalog. A prema nekoj računici koju sam pravio, razlika u sadašnjoj trasi 27E i mojoj predloženoj je u par minuta.
Što se tiče gubitka vezi, meni kao korisniku ne znači ništa da imam direktnu vezu ka nečemu , ako je to krajnje nepouzdano i potencionalno čekanje i po 30 minuta. Ali kada se samo setim slučaja 26 i okretnice u Braće Jerković... Zima je, stoje ljudi napolju i smrzavaju se pola sata, gunđajući kako stvarno nema smisla ovo što se radi i što nema tako dugo 26. Kada je neki čovek predložio da se pređe na 18, jer su prošle 3 ili 4 za to vreme što se čeka, ljudi nisu hteli uopšte da prelaze jer zašto bi to radili kada imaju direktnu vezu. A nije da je ovo retka situacija, već više učestali primer. I da, manite me onih priča kako je presedanje krajnje nepouzdano i da zato ljudi ne žele da rizikuju, kada je danas maltene svejedno da li čekaš direktnu vezu ili presedaš. Gotovo da ne postoji neka ušteda u vremenu, izuzev u slučajevima gde ne postoji alternativa pa moraš da čekaš koliko god da treba.