Zanimljiv izbor trase. Razmišljao sam da li će ići gore na Stražarsku kosu, ali sam možda računao da su svesni da je to jedan od dela gradova gde prvo padne sneg, gde redovno ima magle. Zaista sam u čudu što su baš tu izabrali, posebno još zbog toga što prelaz iz Nikole Grulovića u Zabransku je užasan, čak i za kola. Ali, jasan je razlog zbog čega su uveli liniju.
A sada ću malo klasiku i pitati zašto onda ovde kod nas, ta famozna 312 koja je trebalo da spaja Leštane, Kaluđericu i Klenak, nije uvedena, kada je profil ulica isti, ako ne i bolji, od ove uvedene 312. Godinama idem kroz neke od tih ulica gde ide ova 312, posebno gore na Stražarskoj kosi, pa znam kakvo je realno stanje.
A sada ću malo klasiku i pitati zašto onda ovde kod nas, ta famozna 312 koja je trebalo da spaja Leštane, Kaluđericu i Klenak, nije uvedena, kada je profil ulica isti, ako ne i bolji, od ove uvedene 312. Godinama idem kroz neke od tih ulica gde ide ova 312, posebno gore na Stražarskoj kosi, pa znam kakvo je realno stanje.