1928 ili 1923
која је од те две?
1928 ili 1923
Ja sam iz provincije, mi to nismo imali Samo PanErotiku.
Скоро ми другар из околине Драгиња причао, његов неки комшија хтео да се убије због Бранке, заљубио се у њу, а она била са пола села и још три суседна@Noki jesi isao u Kabare s ekipom da gledas Branku? Kako je ona gola izgledala to svi mi tada mladji znamo... striptizete su cesto bile polugaraganke.
Verovatno nisi znao da se Sexpress cita s jednom rukom.. sve ostalo, bez ruku U ono vreme do 91.ili 92.ozbiljna kolekcija Erotike se citala. Tekst bolji od slika. Izdavac naravno zagrebacki Vjesnik.Ja sam iz provincije, mi to nismo imali Samo PanErotiku.
Извините на оффу, Икарус је основан 1923. у Новоме Саду (хееј).
Тако је, браво. Првовенчани министар Радуле (Слободан), је урадио баш такву једну ујдурму, која никад није у потпуности заживела, али је назив остао и дан-данас:Po španskom lancu supermarketa Alonso s kojim je C market Radule sklopio ugovor o partnerstvu početkom devedesetih godina minuloga stoleća.
Јел живео ту негде и Бора Ивков, нешто ми се врти то у глави? Та зграда до Мека само удаљенији део зграде.I Sindi Models i Kecman (zgrada uz Mek), ma bre najjači kraj