centarfor
Advanced
- Učlanjen(a)
- 04.01.2023.
- Pohvaljen
- 4.705
6 sati dnevno a treba 8-9 za full recoveryспавате ли ви људи?
6 sati dnevno a treba 8-9 za full recoveryспавате ли ви људи?
"He doesn't know how to use the three seashells!"
Da li si znao odgovor, iskreno?цццц. ја док се уљкучим, ви по 3 питања дате, укључујући и тросисату госпођу
Računam da sam pogodio sem ako Noki ne presudi drugačije a do tada jedno takođe filmsko pitanje koje sam možda več i postavljao. Koji glumac se na trenutak pojavljuje u uvodnoj sceni filma Staying Alive a da nije Džon Travolta?
Da li si znao odgovor, iskreno?
Verujem da je tacno, posto ja ne znam nijednog.Carapaz (EQU) cycling
Ma Long (CHN) table tennis
Trećeg osvajača biH pozajmio od Centarfora..
Ne znam tog Kineza. Pamtim Liu Guolianga koji je po meni najpoznatiji Kinez s vise zlata.Carapaz (EQU) cycling
Ma Long (CHN) table tennis
Trećeg osvajača biH pozajmio od Centarfora..
Ma Long dominira(o) poslednjih 15ak godina, i dalje je u vrhu (no.3) ali ipak, gura 36u..Ne znam tog Kineza. Pamtim Liu Guolianga koji je po meni najpoznatiji Kinez s vise zlata.
Samsonov, Timo Boll, Jan Owe Waldner, Kalinikos Kreanga, Primorac i ta ekipa
Postavi pitanje..
Hvala na ukazanom poverenju..Verujem da je tacno, posto ja ne znam nijednog.
Izvoli postavi pitanje.
Da počistimo sva zaostala pitanjaKad smo već kod broja 3, evo jedno "side question" čisto da ubacimo neka neobevazna pitanja koja ne utiču na glavni tok ovog kviza.
Odakle je rečenica "He doesn't know how to use the three seashells!"
Koji fudbaler Bajerna je poklonio Miši Tumbasu dres posle meča?Prepustam pitanje prvom ko naleti.
Djovane Elber. Ili Mateus.
Tumbas se celu utakmicu iza gola drao "DJovaneeeeeeeeee daj mi dreees". Probio mu je glavu s tom galamom.
Ne mogu se setiti jel to Partizan - Bajern, ili Obilic - Bajern na Partizanovom.