Šta je novo?

Forumski kviz

Prosle subote sam kupovao neki namestaj u Baricu (pored Obrenovca), tu je mural Mise Tumbasa na zidu lokalnog stadiona. I na tom stadionu je pokojni Misa bas dosta visio...
Znaju ga ovi Grobari iz Obrenovca. Misa ima neku dijagnozu (ne znam koji tip retardacije, neki laksi), on je zapravo decak u telu coveka.
Neki to nisu znali, mislili su da je ono bu*dala bas bas, a zapravo nije to bio...
Imas onu anegdotu kad je Partizan igrao u Zagrebu kosarku, narucili mu ravu u hotelskoj sobi, a posto je Misa veoma obdaren, rava unistena bukvalno posle gang-banga... :)

Металика је мој добар друга. ево једно ревијално. које године је умро Миша Тумбас?

Zaboravih da dodam, pre 15-20 godina je bio neki turnir u malom fudbalu na Adi, bilo nas dosta, 3-4 ekipe, znali smo da je Partizanovac, ali nismo ga dirali. Mislim da sam ga pocastio pivom, onom plasticnom dvolitarkom... bio srecan sto je nesto dobio. A i dali smo mu da se malo smiri, tj. da nas ne remeti dok igramo :)

Na jesen 1996. Crvena Zvezda je odigrala jednu od boljih evropskih utakmica i to protiv kakvog rivala tadašnje Barselone.

Pošto smo u kraju pikali fudbal konstantno neko je predložio da odemo do Košutnjaka na teren Jugopetrola da se zezamo. Naravno nije nas mrzelo, tu je lopta tu smo mi i pravac na bus par stanica, šta nam teško nije da smo na instagramu i tik toku.

Prilazimo terenu kad čuje se neka vika eto ti Tumbasa u svom elementu ali i celog tima CZ koji je pripreme bred Barsu obavio baš u Košutnjaku što naravno pre toga pojma nismo imali. Odigrali su prijateljsku sa Jugopetrolom a nas par su zamolili da im skupljamo lopte :)

Po završetku te prijateljske skraćene utakmice počinje šou predvođen Tumbasom kome su dali loptu a potom su odigrali penale sa njim :) Mislim da je dobio karte za utakmicu ako se dobro sećam.

1996. sam bio na malo Zvezdinih utakmica. U martu derbi na Marakani, izgubili kljucne bodove za titulu (2:3), a onda u jesen ona dva dvomeca sa Kajzerslauternom i Barselonom.
Nije bilo lako organizovati nekog da se ide na utakmice, vecina ljudi nije htela da gleda razne Beceje, Pristine, Proletere i sl. vec samo na "zvucne" utakmice.

Dva posta iznad piše.

нисам отварао тај линк

Na jesen 1996. Crvena Zvezda je odigrala jednu od boljih evropskih utakmica i to protiv kakvog rivala tadašnje Barselone.

Pošto smo u kraju pikali fudbal konstantno neko je predložio da odemo do Košutnjaka na teren Jugopetrola da se zezamo. Naravno nije nas merzelo, tu je lopta tu smo mi i pravac na bus par stanica, šta nam teško nije da smo na instagramu i tik toku.

Prilazimo terenu kad čuje se neka vika eto ti Tumbasa u svom elementu ali i celog tima CZ koji je pripreme bred Barsu obavio baš u Košutnjaku što naravno pre toga pojma nismo imali. Odigrali su prijateljsku sa Jugopetrolom a nas par su zamolili da im skupljamo lopte :)

Po završetku te prijateljske skraćene utakmice počinje šou predvođen Tumbasom kome su dali loptu a potom su odigrali penale sa njim :) Mislim da je dobio karte za utakmicu ako se dobro sećam.

моје прво сећање на Мишу Тумбаса је базен на Бањици, негде '98. играо Партизан Лигу шампиона (тј. ватерполо еквивалент) против неких Мађара. Миша седео у реду испред мене и целу утакмицу се драо "хојра, хојра Мађаро"

Malo da se podsetimo.. :)

a ko je lik koji se slično drao ali na košarci? Jednu tekmu se stalno dere na sudiju Ljucu.
Ljuco!
Ljuco!
I sudija ga pogleda, a ovaj će: Ženu sam ti tuco!

Evo da se ubacim s pitanjem, kako se zvala liga u kojoj je nastupao Kajzerslautern u vreme kad je igrao protiv czv?

Si. Godinu ranije osvojili kup i ispali u 2. ligu. Pa su nastupali u KPK kao drugoligaši.

Evo onda geografsko jedno. :) Koji je najjužniji grad na svetu?

Nesto blizu Zemlje kraljice Mod? Skroviste nacista. Ovako, Kejptaun ili Durban. A mozda i neki grad od Abela Tasmana :)

Vrh