Šta je novo?

Forumski kviz

Apiš me za aija :ROFLMAO: ( sorry Johnny, nemoj da se ljutiš, no disrespect)

Poslednja izmena:
Имам и ја 2 географска ал морам да чекам ред и да одговорим на неко, јбг.

Ako nije trebalo bi da se prijavi... ovde nudi odgovore na minimum polumilionska pitanja svakih par dana, a ne dobija ništa za uzvrat... Protraćena genijalnost... 😊

Ja bih iskreno sve vas u Najslabiju kariku al ja da vodim 😄😆😄

Baš me zanima ko bi ostao u finalnoj rundi... a ko bi prvi ispao. 🙂 i ko bi kako glasao...

Za tebe znam Centarfore da bi sigurno po savesti glasao, ne bi taktizirao... Ovde se lako zaključi kakav je neko tip ličnosti...

Ja stoicki stojim iza svega sto sam pisao... Ako nesto ne znam, onda ne znam. Da budem prepotentan, nije moj stil.
Inace, zamisljam te kao pandan Tariku Filipovicu... odlicno bi vodio kviz :) Nas Zeka sa BKTV mi nije nesto.

Ako nije trebalo bi da se prijavi... ovde nudi odgovore na minimum polumilionska pitanja svakih par dana, a ne dobija ništa za uzvrat... Protraćena genijalnost... 😊

терали су ме да се пријавим на Милионера оно раније, али сам био у фазону: "мех". чак сам једном и знао питање од 5 милиона. али једноставно, боли ме туки :) волим да останем анониман

терали су ме да се пријавим на Милионера оно раније, али сам био у фазону: "мех". чак сам једном и знао питање од 5 милиона. али једноставно, боли ме туки :) волим да останем анониман
Jel nije tajna sta si zavrsio, kojoj generaciji pripadas? Rodjenim pre ili posle 1980.?

Lestvica je podignuta, što bi rek’o gangula, očekujem pitanje bar za milion.

ко је написао "Мит о Сизифу"? (то је било питање од 5 милиона)

Jel nije tajna sta si zavrsio, kojoj generaciji pripadas? Rodjenim pre ili posle 1980.?

није тајна, '86. а завршио сам информатику

Pa cekaj, jel to pitanje za kviz ovde ili je on samo rekao kako je glasilo pitanje na koje je znao odgovor u Milioneru? 🤣

Pih, pa mogao sam da odgovorim pre nego sto je Panta dosao na temu. Ja mislio da je on rekao sta je bilo pitanje u Milioneru 😂

Vrh