savanbg
Intermediate
i ja sam se prijavio ...
lelly":23w8e54i je napisao(la):Gledala sam ove strukture stanova koje su ovde postavljene ne temi, i ovi trosobni sa velikim terasama deluju baš atraktivno, ali nažalost za to nemam parica
Inače, ne mislim da se kvadrat od 1290 e može okvalifikovati kao "jeftin", ali mi se u ovom trenutku čini kao najbolje rešenje. Proteklih meseci sam intezivno pratila oglase, nailazila na zanimljive stanove od 1000 e po kvadratu na lokacijama koje su mi zanimljive, ali uvek je neka muljačina sa papirima (evo saće legalizacija, samo što nije) ili su stanovi u nekom suterenu, pa sam odustajala.
Stepa mi nije odgovarala lokacijski, mada i to bih podnela nekako, ali sve što sam gledala od stanova činilo mi se nefunkcionalno,tako da sam odustala. Nadam se da će ovi stanovi biti bolje osmišljeni.
spatiotecte":jgr2grso je napisao(la):Ne razumem zasto drzavna stanogradnja gradi zgrade kao u vreme 60tih?
nikola011":3fh4543h je napisao(la):Mladi fizicar iz Beograda, Andreja Pesic, otkrice nam tajnu koji ce broj dobiti novi blok koji se gradi na Novom Beogradu :laugh:
http://www.njuz.net/covek-pronasao-logiku-u-nazivima-blokova-na-novom-beogradu/