anchi":3bv3g5gc je napisao(la):Da li neko zna kada ce poceti prodaja stanova?
Pozdrav!!
Stanovi u naselju Dr Ivan Ribar moći će da se kupe gotovinski, putem svih vrsta kredita,uključujući i subvencionisane stambene kredite. Cena kvadrata na ovoj lokaciji biće 1290 evra sa PDV-om. Ukoliko kupac prvi put kupuje stan, odnosno nema nepokretnost u vlasništvu, ima pravo na povraćaj PDV-a od 8 odsto.
Građevinska direkcija Srbije će blagovremeno saopštiti proceduru prodaje stanova na ovoj lokaciji. Građani zainteresovani za kupovinu stana u naselju Dr Ivan Ribar mogu da se prijave Građevinskoj direkciji Srbije lično (Bulevar Arsenija Čarnojevića 110) ili putem maila: office@gds.rs i biće kontaktirani kada počne prodaja stanova.
Poštovani,
Obaveštavamo Vas da smo dobili vaš e-mail, kao i da ćemo Vas kontaktirati čim budu završeni katalozi i počne prodaja stanova.
S poštovanjem
Golub":46qx8yw1 je napisao(la):Mi cekamo ove stanove od januara ali sad me grize neki crv. Cene starih stanova u blokovima sve vise padaju tako da je ovde jedino povoljna subvencija. Vec par nedelja pratim oglase i za 1100e/m2 moze da se nadje dosta toga a za pojedine bi mozda moglo da se spusta i na 1000e/m2. Ima dosta za i protiv i za jedne i za druge.
Dr Ivana Ribara: + subvencija i sto je novo a - lokacija, placanje i kirije i kredita za vreme trajanja izgradnje koja moze i da se oduzi
Za stare dobijes stan odmah pa sredjuj kad skupis pare samo sto treba 20% za ucesce.
Sta vi mislite?
beka":2zbd4rw3 je napisao(la):Nikola011,
budi siguran da je to dulićeva zgrada, razgovarao sam sa šefom gradilišta i kako mi on reče počinju sa radom 28.05.20122 i da će je sigurno zavšiti u predviđenom roku ato znači za 418dana od početka gradnje. Juče sam video da su dovukli i mašinu za pobijanje šipova, što potvrđuje ovu moju priču. Nemoj da me hvataš za reč, čini mi se da je rekao da će imati 54 stana 6 ulaza i jednake spratnosti kao ove naše susedne zgrade. Imaće svoju garažu koja će se prostirati po celoj površini osnove zgrade. U planu je da se grade još dve takve zgrade prema savi i tri manje koje će se prostirati duž ulice.Ova zrada će biti mnogo veća od bilo koje naše .Zida se giter blokovima i čini mi se da je izolacija od stiropora debljine 8cm.
Kristina":3i4nt266 je napisao(la):Svaka čast Nikola, oduševio si me!
Svaki dan čitam ovaj forum, grizem nokte i nerviram se, što ništa ne rade...ali ti si mi vratio veru!
Hvala ti :kk: