Aladin":x6sxnf27 je napisao(la):U cetvorci ulaz A gleda prema Savi.
Aladin":x6sxnf27 je napisao(la):U cetvorci ulaz A gleda prema Savi.
:kk: Извињење прихваћено. И + за мењање погледа на причу о застакљивању. Промена неког устаљеног мишљења је најтежи корак у нашој средини. Застакљивање је толико постало распрострањено, практично се на то у старту рачуна и то је јако тешко променити.SixtySix":2wj6uo6x je napisao(la):Moram da priznam da mi je ova rasprava promenila misljenje o zastakljivanju terasa. Pre svega hteo bih da se izvinim stf zbog mog prethodnog komentara.
Ukoliko je zastakljivanje terasa zabranjeno zakonom onda nema spora oko toga. Naravno veliki je problem ukoliko se to ne postuje ali jos veci je problem, kao sto je neko spomenuo, pasivnost,
micir27":1kijcmzf je napisao(la):Bojler jedino planiram da uklonim, odmah, a ostalo ne diram.
micir27":2foiikp7 je napisao(la):@Aladin
Ma ne fali nista, nego sam ja ugledala jedan Ariston bojler i rekla sebi da cu ga imati u stanu kada ga kupim. U pitanju je cista estetika, nista drugo...
s.k":245luw2k je napisao(la):Da li neko zna - odobrava li Banka Intesa subvencionisane stambene kredite za stanove u ovom naselju?
Hvala unapred.