Pozdrav svima.
Ozbiljno planiram da kupim stan na poslednjem (uvucenom) spratu od 85kvm. S tim u vezi imao bih nekoliko pitanja:
@Silenci
Rekli ste da vasa firma izvodi elektro radove kod Bankovica na zgradi 3. Citiram: "elektroradove sto mi radimo je stvarno korekto odradjeno,ja jedino imam zamerke na zidanje malo losije,al na kraju bice sve ok".
Mozete li mi reci koje su to konkretno zamerke, pored toga sto ste pomenuli da majstori rade rucno i da nemaju bas sav alat. Da li ima i nekih drugih zamerki koje ce se odraziti na konacnu izvedbu?
Posto ste po ceo dan na samoj zgradi, da li je po vama buka od aviona prevelika?
I jos jedno pitanje za vas, znam da nije iz vase struke ali pretpostavljam da ste cesto na gradilistima: Kako vam se cini to sto stavljaju na krovu i uopste spoljni zidovi? Jel to ozbiljno odradjeno?
@micir27
Procitah sve tvoje postove. Svega je tu bilo i za i protiv
Jasno je, nema savrsenog stana.
Vidim da si na kraju ipak potpisala ugovor za troiposobni. Hteo bih samo da te pitam da mi pojasnis nesto:
"Ja ni ne mislim da je Ps nesto drugo do obicno potkrovlje! Nego me muci kako je projektovano. Prema onome sto sam cula iz prve ruke ocajno je." - Dakle pitanje je sta si to tada cula i od koga?
I drugo: " jer stan koji sve vreme zelim je 85, ali nas je mucio krov. I onda su uradili neke izmene, prvo u dvojci, pa nam sef objekta 1 rece da ce i oni." - Molim te reci mi kakve su izmene u pitanju, posto me zanima da ispratim situaciju i na zgradi gde bih hteo da rezervisem stan.
Inace, da li si razmisljala o sledecem problemu: Spavaca soba se oslanja na deo lifta gde se nalaze sajle i teg, a ja cak mislim i da je motor lifta na poslednjem spratu. Ne bih bas zeleo da cujem GONG u 4 ujutro kad neko pozove lift.
Pitanja za sve ostale, pogotovu za Nikolu posto vidim da sve zna ko da ima agenciju za nekretnine al' mu samo fali stan
1. Kako su mereni stari stanovi po Novom Beogradu? Da li je merena neto povrsina bez unutrasnjih zidova (kako se sada meri) ili ili je racunata cela unutrasnjost stana sa sve unutrasnjim zidovima? Razlika nije zanemarljiva, a kada se kupuje stari stan mora da se isplati tacno toliko kvadrata koliko pise u katastru, nema premeravanja.
2. Da li ima neki sajt ili neka sluzba koju mogu pozvati telefonom da saznam neke osnovne podatke o vec postojecim zgradama na NBG, recimo za pocetak godina izgradnje a valjalo bi ako bi mogli jos neki podaci o strukturi da se saznaju.