Ne mora odmah da se radi, nije mi nista hitno, a i da ostane tako kako je nije mi problem. To je vise hir.
Bila sam danas pa mogu da potvrdim sledece: plocice mogu da se menjanju o sopstvenom trosku, eventualno da se otvori sank, to nije problem. Zidovi tesko, mada ni to nije nemoguce. Pa ovo je zemlja Srbija, malo podmazes i sve ce biti ok. Kako im ide prodaja morace da izadju u susret za mnoge prohteve, cini mi se.
Petica krece u prodaju od polovine januara, a za cetvorku i sesticu nemaju pojma. E sad, nije mi bas najjasnije, jer objekat 5 mnogo zaostaje u odnosu na cetvorku?
Opsti zakljucak je da oni u prodaji veze nemaju i kad dodjes sa ozbiljnim pitanjima kao da si dosao da ih streljas. Jedino sto te sada upute u tehnicku sluzbu koja je prekoputa, a tamo nikog nema da ti izadje u susret posto su na terenu.
@lajfizgoinon
Pa to je dva meseca pre roka, avgust, zar ne? Ne znam da li ce biti useljivo odmah tada, ali ce do avgusta biti gotovo, tako tvrdi izvodjac. Poenta je da kasnjenja biti nece. S obzirom na to da su im face u GdS-u, po pitanju ostalih objekata blago receno telece, uspeh je sto ce dvojka biti ako nista drugo ispostovana. I da, bice useljena bez obzira na ostale objekte, tako da je jedina losa stvar sto ce se ziveti na gradilistu. To nije prijatno. Najgore je to sto upravo sredisnji objekti najlosije napreduju, ato su 5 i 6.