Biljana_Dj":38hf3dsu je napisao(la):
HaLyl":38hf3dsu je napisao(la):
Pozdrav buduće komšije
Da li neko ima informaciju da li objekat tri ide nešto ispred roka ili ostaje plan kako piše u Ugovoru - septembar 2013?
I eto, čisto za informaciju, ako nekoga zanima...početkom decembra je banka pustila sredstva GDS za moj stan, ali GDS još uvek nije završila dokumenta za povraćaj PDVa. ZVao sam ih juče, rekoše, imaju gomilu dokumenata koja čekaju samo potpis nadležnog lica. "Molim vas, kraj je godine, u haosu smo...završni račun i te stvari...bićete obavešteni", bio je odgovor gospođe preko telefona. Eto
Zdravo svima,
ja sam kupila stan u objektu 3 na 6. spratu, strana ka onim livadama, ne ka naselju, da li je jos neko sa ovog foruma kupio stan na istom spratu? Danas sam bila na gradilistu radi se uveliko ali ne na objektu 3, pa nisam uspela da udjem u zgradu, jednostavno nikoga od radnika nije bilo.
Nadam se da ce objekat biti zavrsen u roku, mesec-dva mi nije toliko strasno, bitnije mi je da kvalitet bude dobar. Ukoliko bi radnici forsirali zavrsetak pre roka to sigurno utice na kvalitet zavrsnih radova koji su veoma bitni.
E pa draga buduća komšinice, vidimo se na kafi
Ja sam isto na VI spratu, doduše ulaz B (bliže Savi) i gledam ka bloku, ne ka livadama.
Inače, evo nečeg interesantnog u vezi sa rokovima useljenja:
http://gds.rs/naseljeir/termini.php
Po planu je gotovo istovremeno useljavanje u objekte 2 i 3 (u objekat 3 čak i koji dan pre), iako je objekat 2, barem vizuelno, nešto više odmakao u odnosu na trojku...zanimljivo.