Baš me raduju ovakvi komentari, da ljudi vode lep i kvalitetan život u naselju dr. Ivana Ribara, da ima dosta dece, da se svi druže...Zanima me samo sem sadržaja koji ste nabrojali, šta je sa školama i vrtićima? Kako ste zadovoljni sa školom?
anchi":vtwnfyex je napisao(la):Zaboravila da pitam, dobija li se ostava uz stan??
Meni je to logicno da ima, ali nikad se ne zna, privatnici ne praktikuju ostavu uz stan pa mogu svasta da ocekujem...
shke":3o2qh4sd je napisao(la):po urbanistickom planu u opstini , iza naselja je predvidjena zelena povrsina kako je i sad a u nastavku naselja prema Savi nekakvi sportski tereni. Zna li neko nesto vise o tome?
Abaxial":8l1dbyhy je napisao(la):shke":8l1dbyhy je napisao(la):po urbanistickom planu u opstini , iza naselja je predvidjena zelena povrsina kako je i sad a u nastavku naselja prema Savi nekakvi sportski tereni. Zna li neko nesto vise o tome?
Tendencija opstine je da nova naselja popunjavaju sportskim sadrzajima sto je za pohvalu, ali... jedno je igralista graditi iza naselja gde ce biti od koristi a ne ispod prozora izmedju zgrada koja su udaljena sveka 15-20m izmedju kojih sve zvoni od buke x3 pa i avioni koji prelecu se mnogo jace cuju iz istih razloga. Sve sportske sadrzaje treba izmestiti jugo-zapadno iza naselja gde ima nepregledno prostranstvo i mesta za sve sto se moze zamisliti. Jedino sto grad ili drzava izbegavaju taj teren jer je mocvaran i potrebno je vise ulaganja na takvom tlu. Ali, podvlacim da to nije razlog da se igralista izgrade izmedju dva reda zgrada ispod prozora kao sto su uradili u neprofitnom naselju i time grubo prekrsili projekat sto sada negiraju. Ali i za izmestanje istih postoji nacin da se izgura ta prica.
beograd81":2igcbkbh je napisao(la):Da, to je taj link. Evo kako izgleda urbanisticki plan za Dr. Ivana Ribara.
Odmah pored zgrade je povrsina javne namene ( to bi trebalo da znaci da se nece nista graditi odmah pored kompleksa Dr Ivana Ribar ali nakon te povrsine celom duzinom do reke bice Sportski kompleks sto je fenomenalno )
pozdrav