Pegasus":3jrvnkm5 je napisao(la):Danas sam proshao pored gradilista, ima radnika ne kao pre ali radi se pomalo sto nije loshe s'ozbirom kolike su vrucine. Jel moguce da je toliko los kvalitet gradnje?
vucko":20d9f96g je napisao(la):Zar te u vojvodjanskoj nije isto pravio interkop?
ogromna je razlika. ta zgrda u JG je ubedljivo najlosije uradjena. a kad je rec o zgradama u Ivana Ribara one su gradejne Ytong blokovima za razliku od one u Vojvodjanskoj koja je gradjena giter blokovimaLa Grange":3qpeva1a je napisao(la):vucko":3qpeva1a je napisao(la):Zar te u vojvodjanskoj nije isto pravio interkop?
Ne znam ko je gradio, ali velika je razlika. Zidovi stanova u Vojvodjanskoj u duplo deblji od onih u naselju dr. Ivan Ribar.
cyberserb":evdvmrf6 je napisao(la):u Vojvodjanskoj koja je gradjena giter blokovima
o kojim tacno zgradama se radi?mimmy":1mp0zu1o je napisao(la):Mnogo sam se razocarala kada sam videla plocice. :/ Bele...plocice,kao u bolnici! U WC
totalno bele...male...a u kuptilu bele,malo su oplemenili sa dva reda bezkasto-braonkastim plocicama iznad kade. a u kuhinji su te beskasto-braonkaste,male.Ni u snu nisam zamisljala bele plocice... :notok:
U Dr.Ivrana Ribara...B1.1.cyberserb":a6mibi1r je napisao(la):o kojim tacno zgradama se radi?mimmy":a6mibi1r je napisao(la):Mnogo sam se razocarala kada sam videla plocice. :/ Bele...plocice,kao u bolnici! U WC
totalno bele...male...a u kuptilu bele,malo su oplemenili sa dva reda bezkasto-braonkastim plocicama iznad kade. a u kuhinji su te beskasto-braonkaste,male.Ni u snu nisam zamisljala bele plocice... :notok:
Lela":5wd3kiuc je napisao(la):Ocekivac,
nisu ovo dezinformacije.
Lepo sam rekla da sam bila na gradilištu i informacije prenela odatle.
Za sada pouzdanih informacija o ceni i nemože da bude, to znamo svi!
Formira se na kraju kad ukalkulišu sve troškove + njihova zarada.
Ovo je procena na osnovu rasta cena stanova predhodno završenih grupa.
Takođe, nisu se svi članovi domaćinstva računali u proceni potrebne kvadrature!
.... itd (da ne dužim)
Poenta moje poruke je:
Ukoliko je neko po raspodeli dobio veći stan, a ne može da prikupi potrebnih 20% učešća za stan, mi smo radi da se menjamo. Naš je 40m2.
Pitali smo - to može!
Govorim o stanovima koji se rade u ulici Ivana Ribara na Novom Beogradu!
b1.2 je iza crvene zgradepatrik":3k864ahc je napisao(la):Dobar dan svima!
Zamolio bih nekoga da mi kaze koja zgrada je B1.2
kao i kako da stupim u kontakt sa GG "1000 socijalno neprofitnih stanova"
Pozdrav
mimmy":7bzbbm78 je napisao(la):Cenzura, hvala na fotografijama. Iako smo na odmoru, ja svaki dan proveravam da li je neko "okačio" našu zgradu.Zgrada na prvoj fotografiji B.1.1 je nasa ali ne znam na osnovu fotografine je‘l to malter siv ili je siva fasada? Ne mogu iščekati da dodjem Bg da vidim...