Neo":3ibjlpdp je napisao(la):Pozdrav buducim komsijama! Da li neko ima informcije o rokovima za 4D? U Ugovoru stoji 05.05. kao krajnji datum za zavrsetak izgradnje, ali jos uvek rade na infrastrukturi. Hvala unapred!
Sancho":1p7yi92b je napisao(la):Treba ispred da srede onaj haos... I kod mene je 05.05., po poslednjoj informaciji planirani smo za jul...
Optimist":1c8f6flp je napisao(la):Pozdrav svim komšijama
Danas sam realizovao kredit, pa me zanima koji su dalji koraci i moje obaveze prema GDSu/Državi/banci..?
Pretpostavljam da ima još dosadne administracije koja me čeka.. :/
Optimist":xwiqpirb je napisao(la):Pa da, pustili smo u banci kredit i legle su i njihove i državine
sasasa":1p0bcjky je napisao(la):Odem ti ja tako u proslu sredu u 1 u banku da mi puste kredit -kad ono medjutim upravo stiglo obavestenje da se obustavlja isplata sredstava-ja ti onako tuzan odem kuci -kad ono medjutim mi oko 5 javljaju iz banke da ce isplata biti u cetvrtak i tako je i bilo-nakon cetiri meseca se sve zavrsilo.
SherpaMrgud":24u015nz je napisao(la):sasasa":24u015nz je napisao(la):Odem ti ja tako u proslu sredu u 1 u banku da mi puste kredit -kad ono medjutim upravo stiglo obavestenje da se obustavlja isplata sredstava-ja ti onako tuzan odem kuci -kad ono medjutim mi oko 5 javljaju iz banke da ce isplata biti u cetvrtak i tako je i bilo-nakon cetiri meseca se sve zavrsilo.
Da li su ti zbog isplate u cetvrtak zaracunali interkalarnu kamatu ili ne?
SherpaMrgud":lrb1uj90 je napisao(la):Optimist":lrb1uj90 je napisao(la):Pa da, pustili smo u banci kredit i legle su i njihove i državine
Reci mi molim te kada su ti tacno pustili kredit, juce ili ..? I da li si slucajno vojno lice? Ovo pitam iz razloga sto je moj kredit trebalo da bude pusten danas ali su mi iz banke juce javili da drzava nema para,, odnosno da ce pustiti samo vojnim licima. Meni ugovor istice 30.06., za mesec dana treba da se porodim, i zaista bih da uradim sve sto je u mojoj moci da se ovo ne prolongira, i da ne moram da pravim Anex sa GDS-om.
Unapred ti hvala na brzom odgovoru.
Optimist":qd2fq94k je napisao(la):SherpaMrgud":qd2fq94k je napisao(la):Optimist":qd2fq94k je napisao(la):Pa da, pustili smo u banci kredit i legle su i njihove i državine
Reci mi molim te kada su ti tacno pustili kredit, juce ili ..? I da li si slucajno vojno lice? Ovo pitam iz razloga sto je moj kredit trebalo da bude pusten danas ali su mi iz banke juce javili da drzava nema para,, odnosno da ce pustiti samo vojnim licima. Meni ugovor istice 30.06., za mesec dana treba da se porodim, i zaista bih da uradim sve sto je u mojoj moci da se ovo ne prolongira, i da ne moram da pravim Anex sa GDS-om.
Unapred ti hvala na brzom odgovoru.
Nisam vojno lice, ali recimo da sam preko debele veze u banci i nkosku to uspeo da izdejstvujem da se samo moj kredit provuče i ni jedan drugi :/
Del boy":18vyp09s je napisao(la):Zna li neko od buducih stanara koji su kupili stan u naselju B. Jerkovic-Padina, ima li neke nade od useljenja. GDS kasni vec sest meseci ( ja im toliko brojim, mada je vise), a kada ih ja zovem useljenje se ocekuje uvek krajem meseca. Evo dosao je kraj i ovoga meseca pa nista. Bio sam kod zgrade neki dan i majstori koji resavaju zamerke protivpozaraca kazu da ce oni to zavrsiti do srede, a sve ostalo je do GDS. Medjutim GDS prebacuje na komisiju iz MUP-a, pa se ja pitam ima li neko stvarno neku pravu informaciju.