JohnyBgood":1okid2z7 je napisao(la):
E sada, oni su sutnuti sa vlasti bar na nivou drzave ako ne i Beograda, i pitanje je da li ce nova garnitura glodara da ove stare pusti da uzmu svoje ili ce doci do pokusaja (pre)otimacine. Ja mislim da im je i jednima i drugima jasno da od kupaca ne mogu da iscede vise ni jednu dodatnu kintu tako da je samo pitanje da li ce ovi novi to da sabotiraju da bi Dulicevcima preotimali firme u stecaju (jer zatezanjem mogu da ih teraju u stecaj) i drugo. Ako dodje do toga usporice se gradnja i zelim svima jake zivce i puno srece jer cete biti, nadam se privremena, kolateralna steta dok ovi novi ne otmu onim starima ono sto misle da mogu da im otmu...
Toga se i ja najvise plasim iako je moja zgrada vec fakticki potpuno izgradjena.
Ipak, kao sto sam vec rekao na drugom forumu, verujem da nece da zabijaju sebi noz u ledja i da rizikuju da, tek sto su usli u vladu, pocnu "vladavinu" tako sto ce da miniraju ovoliki projekat koji je jos uz to i poprilicno odmakao i tako navlace na sebe bes mase.
Jer ko ce im kasnije ista verovati i za one u potpunosti hjihove projekte ako sada zeznu 2k+ ljudi pa makar i na nasledjenom projektu!? Pametnom sabotiranje dugorocno nece nista da donese osim nekog samozadovoljstva svojstvenog malim ljudima dok opet dugorocno gledano moze samo da im odmogne...