pravnik":3vkdq6zn je napisao(la):
Zanima me kakvog su kvaliteta spoljna i unutrasnja vrata u stanu???
Vrata ka terasama su bela PVC petokomorna stolarija, pretežno Vujić Valjevo, na prvi pogled deluju korektno. Ulazna vrata stanova u standardu su blindirana, ne znam tehničke detalje ali su mi se jako dopala (pri kupovini nisam ni primetio da to sleduje), štok je crni ali na prednjoj strani imaju neki sintetički uložak sa jednostavnom rezbarijom da ne izgledaju baš kao vrata od magacina, ti ulošci idu u nekoliko boja, meni je zapao neki svetlosmeđi i mislim da baš lepo izgleda.
Unutrašnja vrata između soba su klasična bela drvena, ono klasično po JUS-u kao u doba SFRJ. Korektna su. Ono što je interesantno su lajsne postavljene oko unutrašnjih vrata. Lajsne su KARTONSKE. Spolja imaju beli plastificirani premaz i zbog elastičnosti i glatkoće vizuelno izgledaju čak i bolje nego nekvalitetne drvene lajsne sa čvorovima, nepravilnostima koje pucaju, rascvetavaju se itd...
Ali zamislite havarije tipa manjih poplava... U takvim slučajevima pored zamene parketa u ovim stanovima ne gine i zamena lajsni u punoj visini vrata...
Sitnica za koju nisam ni očekivao da će se neko postarati su gumeni graničnici za otvorena vrata. U neuseljenim stanovima većina zidova iza vrata već je ukontuzovana od udaraca kvakom.