Prijavili smo se za stan oko 60 kvadrata. I svi stanovi koji su nam ponudjeni kao slobodni su bili od 50 - tak kvadrata do 60+ kvadrata. Razlika je bila bukvalno u velicini dnevnog boravka. Sa porastom kvadrature stana, rasla je kvadrataura dnevnog boravka. Spavaca soba, ako se to tako moze nazvati jer je meni vise licila na deciju sobu i tesko da bi u nju mogao da stane bracni krevet, je bila uska, a dugacka tako da su stajala dva kreveta za po jednu osobu u nizu. Zapamtila sam i da su se vrata od dnevnog boravka u jednom od tih stanova koje smo gledali, otvarala tako da udaraju u zid i kada udjete, dnevni boravak prakticno je iza tog zida. Soba iz krivina. Meni je to bio stvarno horor. Danima se nisam mogla nacuditi da li je moguce da ce oni stvarno naci kupce za stanove koje su nama nudili. Pri tom najnizi sprat je bio IV. A na pitanje da li imaju neki stan u ponudi koji ima dve sobe odvojene, a da je kvadratura oko nase zeljene, mozda i malo veca, dobili smo odgovor da je takvih stanova u ponudi bilo malo i da su svi rezervisani. Mi smo bili zaista zaineresovani da kupimo stan, a oni su nam pomogli da definitivno odustanemo od lokacije na Vozdovcu. Iskreno, nismo videli mogucnost bilo kakvog dodatnog pregradjivanja ili boljeg iskoriscavanja prostora. Nas utisak je bio, da su stanovi koje smo mi pogledali krajnje "kvalitetno" upropasceni da ni armija strucnih ljudi ne bi mogla nesto pametno tu uraditi.