https://picasaweb.google.com/117986...StepaStepanovic?authkey=Gv1sRgCLvfwYC-rf-OkQE
Vecina slika su zgrade 6L, 6K, koje su u toj grupaciji zgrada najvise zavrsene...
Na prve dve slike se vidi ta famozna izolacija koju stavljaju na spoljne zidove. Treca slika je najzavrsenija zgrada iz te grupacije a to je 6L i u nju sam ulazio u potrazi za stanom kvadrature koju sam kupio. Video sam slicno ali ne kao moje. Prozori su vujic valjevo, nisam nasao tacnu specifikaciju tj model ali pise na prozorima nesto kao nisko-emisiono stalko ili tako nesto
Posto ce moj stan imati sank u kuhinji i to sam uslikao da se vidi kako to izgleda.
Imate i sliku gde se vidi mineralna vuna koju koriste kao izolaciju na spoljne zidove plus na zidove koji dele stan od lifta.
slika 13 je 6A objekat u koji sam verovatno trebao ici da bih video stan isti kao i moj. Slika 14 je 6Z objekat a slika 15 je 6G objekat. Dalje nisam imao snage da slikam, baterija na mobilnom mi se istrosila a i smrzoh se kao pi.... jadni oni radnici...
Eto to bi bilo to od mojih utisaka sa gradilista. Mislim da je neko na forumu pitao i pisao za objekte 7A i B...tamo sam par radnika video i to je to...definitivno je tu nesto usporeno, dok se na ostalim objektima radi punom parom... nikog nisam zatekao u 13h da odmara, pije kafu i sta ti ja znam...
Gledacu jedan dan kad bude malo toplije opet da se provozam do gradilista kako bih video ono sto me najvise interesuje.
E sad sto se saobracajnica tice... isao sam kolima vojvode stepe do gradilista i stvarno sam stigao za cas, ali u povratku resih da se vracam kumodraskom. Deo gde ima 2 trake u svakom smeru se prodje bez ikakvih problema ali deo posle gde imate jednu traku je danas pokazao mane ako naletite na autobus GSP-a koji nema sanse nigde da zaobidjete... ali sve u svemu za manje od 5 minuta sam bio na autokomandi u povratku...
to bi bilo to za sada od mene.
pozdrav