Nov sam ,tako da koristim priliku da vas prvo pozdravim sve!
E, namučih se sa šarlatanima iz banke i birokratijom da sam izgubio živce! :bash:
Ja sam kupac stana na lokaciji Stepe i u više navrata sam posećivao lokaciju izgradnje i sve što se radi tamo je korektno u najgorem slučaju, radi se punom parom bez obzira na vremenske uslove, projekat zgrada deluje vrlo dobro itd.
Žao mi je što ima dosta komentara onih koji koriste sve moguće kvazi argumente da ocrne projekat, popljuju ga i učine da ljudi koji su se posvetili kupovini stana i skućavanju, osećaju se loše ili prevareno...
Od početka pratim sve vezano za naselje, od prijavljivanja, sajta, ponude stanova bla,bla i naravno da u suštini sve može biti bolje ali daleko od toga da nešto ne valja ...
Za sve komentatore što se tiče bojlera ima više dobrih rešenja i za estetiku i funkcionalnost npr.
protočni bojler, manje izmene sa izbacivanjem kade i postavljanje osnove za tuš kabinu sa staklenim vratima od kaljenog stakla na nosačima, paneli sa gipsom i pločicama, koje svaki dobar arhitekta može da osmisli i reši, ali i sami ako imate barem malo smisla i naravno jedna reč - INTERNET, pa vidite!
Izgled stana koji je prikazan pre neki dan je vrlo solidan, a za personalizacije treba odvojiti malo novca i vremena u svakom slučaju (jer koliko ja znam izmene prilikom izgradnje nisu moguće), a pre samog useljenja promenite pločice iz kuhinje ili ih skinite skroz...
Što se tiče tople vode iz toplane, šteta je što toga neće biti, ali kako mi rekoše ljudi iz GDS-a (projektno-tehnički deo firme), bilo je problema sa njima/skupo+ucenjivanje bla,bla, mada ne verujem u to.
Obilazeci gradilište u više navrata (često i sa ljudima koji se bave ili su u tom tipu ind. već dugo) kažu da se radi vrlo, vrlo dobro (što se tiče primenjenih materijala u smislu izolacija zgrada), jedino u par slučajeva fasada (naselje 4) ima malo fuša i izbor boja i kombinacije su u najmanju ruku delo nekoga ko malo slabije vidi ili je daltonista u najavi.
Još samo jedan komentar, nisu mi jasni sa cenom za garažno mesto unutar objekta-zgrade (7000 ojra, ma dajjjj!).
'Ajd da ste svi živi i zdravi, a oni koji su se napeli kao ja i kupili tamo stan-srećno useljenje (Bože zdravlje) i sve najbolje! :kk:
Smrt fašizmu, a narod će već neko drugi uzjahati...