niki":3fpppxq3 je napisao(la):Conrad":3fpppxq3 je napisao(la):Nov sam ,tako da koristim priliku da vas prvo pozdravim sve!
E, namučih se sa šarlatanima iz banke i birokratijom da sam izgubio živce! :bash:
Ja sam kupac stana na lokaciji Stepe i u više navrata sam posećivao lokaciju izgradnje i sve što se radi tamo je korektno u najgorem slučaju, radi se punom parom bez obzira na vremenske uslove, projekat zko drugi uzjahati...
Ja se slazem da je sve u svemu u ovaj nam crnoj zemlji projekat sto se tice kvaliteta OK, zgrade su nehumano blizu, sto neko rece bolje da su napravili po sprat vise i udaljili zgrade na pristojnu udaljnost jedne od druge, takodje imam primedbu i da nisu dozvolili ljudima da makar biraju boje plocica ako vec ne mogu da biraju kvalitet itd, takodje i da je ostavljeno izvodjacima da sami kupuju materijal sto znaci da svako od onih sibicara gore koji grade ce u jednom trenutku pokusati da nekog predje.
Topla voda po meni i nije neophodna, za protocni bojler je potrebna instalisana snaga i trofazna struja u kupatilu, to ide od glavnog ormana u prizemlju tako da ako se ne ugradi sad u izgradnji pitanje je kako bi se to izvelo naknadno.
Koje zgrade u 4 su zeznuli sa termoizolacijom i na koji nacin ako sam te dobro razumeo?
Zeka":1fuetza9 je napisao(la):Да ли је неко проверио у Грађевинској дирекцији Србије за евентуалну надокнаду штете купцима станова због тога што неће бити топле воде?
У коликом износу по квадрату стана би могла да се тражи надокнада штете?
Можда би већи број заинтересованих могао у исти дан да оде у Дирекцију по објашњења.
shumar":1rq18928 je napisao(la):Toplane isporučuju toplu vodu 365 dana u godini znači i leti, a sumnjam da su im stavili bojler za rezervu.
Питам јер сам ја живео у таквој згради. Мада, то је било стварно давно.vucko":1rq18928 je napisao(la):Производња и испорука топлотне енергије за загревање санитарне топле воде, врши се током целе године из 11 топлотних извора. Топлотни конзум за припрему потрошне топле воде износи око 55 MW, а санитарном топлом водом снабдева се нешто више од 30.000 станова у Београду.Предузеће испоручује топлотну енергију за припрему потрошне топле воде непрекидно у току целе године, тако да потрошна топла вода у предајној станици, на излазу из измењивача топлоте, има температуру од 50 степени Целзијуса. То практично значи да „Београдске електране“ загревају хладну воду из „Београдског водовода“ у топлотној предајној станици која преко разводне мреже долази до славина корисника. Предузеће одржава инсталацију и опрему за потрошну топлу воду само у предајној станици. Остали део инсталација (разводна цевна мрежа, прикључци и точећа места) није у нашој надлежности.
Zeka":3lm4jot4 je napisao(la):Ко је помињао тужбу?
То што сам подсетио да се обмањивање купаца санционише законом не значи да треба некога тужити.
Дирекција би требала свима нама који смо купили станове да каже колико је сада за њих јефтинија изградња станова по квадрату, јер се одустало од топле воде о којој су толико причали, и шта планира да уради заузврат како се купци не би осећали превареним.
dalek":2qxawss5 je napisao(la):i otkud sada 20%
ocekivac":3nxr2jje je napisao(la):Ljudi shvatite jednom da zemlju vode prevaranti i kriminalci, bukvalno.
Ukoliko dođe do pada vrednosti nekretnine koja je predmet hipoteke, tako da visina preostalih novčanih obaveza Korisnika kredita po ovom Ugovoru bude veća od 80% vrednosti nekretnine, Korisnik kredita je dužan da Banci odmah po prijemu obaveštenja Banke, omogući zasnivanje dodatne hipoteke u nedostajućoj vrednosti ili većoj.