Zanimljivo je kako se na desetine hiljada ljudi godisnje u Srbiji ipak odluci da to uradiZanimljivo je kako pojedini preporučuju selidbu kao da je to jedan trk do maksija. Date otkaz ti i žena, ispišite decu iz vrtića/škole, prodate sve što imate od imovine, pozdravite se sa rodbinom i prijateljima i odete negde gde sve kreće od nule.
Eto, toliko...
I ja znam puno njih koji su to uradili. Cak daju otkaze na fakultetima, u policiji i na drugim sigurnim pozicijama i idu u inostranstvo.
Iskreno, ja znam mnogo njih koji su recimo u periodu pre 2020. otisli za Beograd (pored redovne migracije u inostranstvo). Nakon toga retko kad cujem da se neko seli sa Beograd, obicno to bude direktno u inostranstvo.
Da li je bolje imati platu 3.000 evra i placati kiriju 800 evra, trositi na hranu i racune 700 evra i biti svakog meseca u plusu 1.500 evra ili imati platu 1000 evra i placati kiriju 300 evra, trositi na hranu i racune isto tih 700 evra i biti na nuli?Kolilo ovo nema veze s vezom.
Zbog nemogućnisti kupovune stana u Beogradu. .i iz kirije od 350 evra ce da ode u inostranstvo na kiriju od 800 evta...ode tamo da traži stan da kupi ????....
Poslednja izmena: