Ko rosa u podne mladi + ovde sve sredjeno poslovno i stambeno... Medjutim dzaba, toliko je neizvesno trenutno, da se sve moze promeniti preko noci. Kako? Vrlo lako, radikali su na vlasti, uvedu se sankcije NBS, stane platni promet sa inostranstvom -> nema plata za one koji rade za inostrane firme ili sve potane toliko komplikovano da strane firme krenu da odlaze. A i zena i ja radimo za strane firme.Druze, uopste ne treba da razmisljas nesto ozbiljno na tu temu. Ako ste dovoljno mladi i mozes brzo da nadjes posao bezi glavom bez obzira.
Nit tviter nit redit, samo promisljanje i iskustva iz ranijih dana njihove vladavine, pre 2000.Opet si se nešto pogubio mićoni.
Pa šta znam, ako ti se vec sve bazira na smeni vlasti, ne znam kako si mogao do skoro imati optimizma (kad realno nisu bili ni priblizno ugrozeni), i izgubiti ga sad kad stoje slabije nego ikad.
Sto se sankcija i izolacije tice, tu se samo treba malo manje trovati tvitersferom i njenin derivatima.
Do skora bar te neke osnovne stvari nisu bile ugrozene a sa ostalim sam mogao nekako da se nosim.
Sto su ugrozeniji to su vise spremni da eskaliraju i da ne prezaju ni od cega, sto se vidi i sad.