Za Pazovu (staru tako i novu) ako radis na NBGD u najgoru ruku mesecna karta vozna je 12,000 i stizes za 20 minuta opet na Novi Beograd i jos ne moras da razmisljas gde ces da parkiras i da li ces da upadnes u saobracajni spic kada ides / vracas se sa posla, stedis kola itd itd.
Prilicno sam siguran da isti vozovi idu i do Novog Sada pa imas 2 grada da biras gde ces da radis.
Da li je to puno... pa sada zavisi od racunice, sumnjam nesto da ce razlika u kiriji biti 100 eura za staru pazovu i Novi Beograd.
To je poenta, kad das dobar argument za neke lokacije dobijem te argumente "Batajnica nije deo beograda
" ili "ocigledno mnogo fali" ali ni sami ne znaju da mi kazu sta fali tacno nekome za zivot tamo.
Ja sam ziveo u Batajnici i mogu reci da u nicemu nisam oskudevao, eventualno ako zelis u bioskop moras da odes do Novog Beograda ili ako si se sa drustvom dogovorio da idete na Kalemegdan jbg putujes 40ak minuta 706icom.
Ako ljudi zele da su na 10km od Kalemegdana onda lepo plati pa se klati sto bi rekli, lako je pljuvati periferiju a dosta vas nikad nije krocila u istu rekao bih kada citam komentare.