Jeste. Ja sam recimo neko vreme baš želeo da kupim stan u Aleksinačkih rudara u onim kockicama, ili pak na Bulevaru Nikole Tesle tu početak ka Rudara. Da je u tom periodu naišao ok stan koji mi se svideo nudio bi ko zna koliko, bez obzira što bi sigurno bio precenjen u nekom smislu. Posle sam se smirio.Sve je tu subjektivno, zavisi od lokacije i da li ima dosta interesovanja ili ne
Šta inat učini... Možda su hteli na zimovanje ili letovanje za tih 3kSa 210k na 190k, na kraju mi tražili 193k
Nema ni srce Beograda preciscivac otpadnih voda, ispusta sve to u Savu i Dunav tako da sve ok. Realno ti sa Karaburme ne treba ni 10min do centra kada nema guzve, a i gradskim prevozom koji je u raspadu ti treba 15-20min. Nije uporediva lokacija sa tom tvojom protiv koje nemam nista protiv, ali toliko putovati je ludost. To moze samo neko ko do podne ispija kaficu, a popodne gleda na sat kada ce kraj radnog vremena. Kazi ti nekom lekaru ili jos gore hirurgu koji na nogama provede ceo dan da jos vozi 4 sata dnevno. Ali onda prijatelju mariks nemoj da se zalis na nase zdravstvo, nego cuti lepo i ne prozivaj radne ljude i ne predlazi im da kupe stan ili kucu na 2h od Beograda.Znaci ja sam ziveo pored septicke jame? pa dobro, znam da razni Beogradjani sve sto nije Krog dvojke je pustos i blato. Ne vidim onda sto se zalite na cene. Treba da budu jos vece. Trebalo mi je leti oko sat, sat i po u jednom pravcu. Zimi ako putevi nisu jos ocisceni bude 2h. I to mi je ok. Toliko neko putuje sa karaburme na NBG, a zivi u pustosi i blatu
Samo ako si ti radan sa stanom viska i to sto hoces jos neki investicioni stan da zaradjujes na radnim ljudima dok im skidas kozu sa ledja. Onda kupuj po ovim cenama i cuti. Nego nemas dovoljno pa se zalis verovatno jer ne radis dovoljno. Hirurg svakako moze da priusti bilo koju lokaciju. To sto ti smatras ludoscu da neko putuje sat vremena do posla samo pokazuje razmazenost kruga dvojke koji su navikli da im je sve ispred nosa i prozivali trocifrene autobuse i tako sami sebi skocili u stomak sa cenama nekretnina. Ja da sam ispijao kaficu kao ti verovatno ne bih nikada kupio stan i kukao bi sad na cene kako posten covek ne moze da kupi stan u centru grada, kao i ti. Ne znas me i bolje cuti jer ispadas smesan sa tim rasnim Beogradjanin stavom, koji misli da mu stan u centru grada sleduje sa rodjenjem. Meni putovanje nije tesko palo, prosecno je to bilo oko sat znaci dva sata dnevno, samac, bolje nego da igram igrice kao rasni Beogradjani. Ziveo u svom umesto da dajem nekom rasnom Beogradjaninu kiriju za neku preradjenu supu. Posao je bio takav da sam nekad radio i teren pa bio i 6-7h u putu. A to sa karaburme 10min kad nema guzve… pa i meni treba 35min da nema nikog na putu. Ja pricam o dolasku i odlasku sa posla, a ne kad nema guzve i ne 4h puta i ne do centra vec do NBG. Citaj malo nekad. Tebi je bas centar u glavi.Nema ni srce Beograda preciscivac otpadnih voda, ispusta sve to u Savu i Dunav tako da sve ok. Realno ti sa Karaburme ne treba ni 10min do centra kada nema guzve, a i gradskim prevozom koji je u raspadu ti treba 15-20min. Nije uporediva lokacija sa tom tvojom protiv koje nemam nista protiv, ali toliko putovati je ludost. To moze samo neko ko do podne ispija kaficu, a popodne gleda na sat kada ce kraj radnog vremena. Kazi ti nekom lekaru ili jos gore hirurgu koji na nogama provede ceo dan da jos vozi 4 sata dnevno. Ali onda prijatelju mariks nemoj da se zalis na nase zdravstvo, nego cuti lepo i ne prozivaj radne ljude i ne predlazi im da kupe stan ili kucu na 2h od Beograda.
Krug dvojke ili EU, nema dalje. Sve ostalo je pustos i blato. I posle se zali na cene umesto da bude srecan sto neko putuje umesto da kupi stan. Mada mu ni to ne odgovara jer je posle manje ljudi koji ce njemu dati kiriju. (Moja drugarica iz detinjstva se vratila u rodni kraj, svakodnevno putuje za BG. Firma placa put jer je trazena u svom poslu. Kaze vise joj ostane tako na kraju meseca. U BG ode sve na kiriju, racune… za stan skupiti sama nece skoro. Ovako je bar na svome)Da je EU dobra ne bi lekari iz Stokholma isli tamo gde im je bolje - u USA i u Norvesku.
E neka si i bravo za dovodjenje veštaka, ali ovo sa dronom je hit, naučili ljudi da voze i snimaju dronom i to je to, nekim nadzorima(inženjerima) prilikom gradjena objekta je isto tako da li teško(zbog godina) ili ispod časti da se penju na krovove da vide kako i šta je ugradjeno...Bili su danas iz gradskog stambenog,snimi dronom dok sam ja došao,nisu hteli da se penju na krov ja im doveo veštaka gradjevinske struke ne njih boli uvo ,novi krov pa novi krov.Kazem ja a šta cemo ako ne pristanu stanari ili ja sam hocu sa platim novi krov dok ne potpišemo ugovor ko je sanira štetu …oni cute,još se ispostavi da kad su mi radili da su pogrešnu stranu uradili ahhahah…preteruju sa ugradjivanjem,prijavljeni agenciji za borbu i psrecavanje korupcije pa nek se dogovaraju sa agencijom ….
Molim Vas ..koliko su realne ove cene...pa ovde su 800 do 1000 sa pdv bile u martu....koloko se ovo šteluje poreskoj ?Nove kupoprodaje su unete na cenestanova.com
Mislim na Zlatibor....Nove kupoprodaje su unete na cenestanova.com
Završi specijalizaciju i dođi da radiš u BG. Ako si dobar su svom poslu stan u Bloku 70 može da postanu realnost, ne moraš se smucati po socijalnim kvartovima Stocholma.Ne, nego ce da odu tamo gde im je bolje, a to je EU na primer. Onda takvi kao ti placu jao nema dobrih lekara u Srbiji kme kme
Taj stan je na oglasima minimum 6 meseci već. Možda ima i jače. Doduše, ne sećam se sa kojom su cifrom počeli.Evo ga jedan i odlično sredjen stan, dvostrano orjentisan, izgleda odlično...Dvosoban stan na prodaju, Gandijeva, 214.000€, 73m²
Dvosoban stan za prodaju, uknjižen, Blok 70, 73 m2, na 1. spratu. Stanje - Uobičajeno, Centralno, ima lođu.www.4zida.rs