Mozemo mi da se zezamo ali vec se prave planovi za obnovu (podelu) Ukrajne, to ce biti masne "investicije"Veoma dobar savet ti daje kolega operater....evo primer ....recimo Ukraina....
Slažem se. Meni je favorit Grčka, Istra, Dubaji za sada, mada ostalo nisam toliko ni istraživao od inostranstva.Vredi razmisliti.
Oprezno sa ovim, moze lako da se desi da bude nekih lomova
Realno sam mislio na početak tako velikog projekta poput BNV, u budućnosti mi je to na primer IMT na NBG.Gledam Quartet 3 na HO i pocetna cena je malo veca od cene u izgradnji za recimo veliko stanove.
Ima logike.Mozemo mi da se zezamo ali vec se prave planovi za obnovu (podelu) Ukrajne, to ce biti masne "investicije"
Ako nije rat reper za nestabilne nekretnine...sta je onda problem Turska ili Kipar ..ili na koju zemlju si vec mislio da je rizicna ? Sta je reper za rizik kupovine nekretnine u nekoj drzavi ?Mozemo mi da se zezamo ali vec se prave planovi za obnovu (podelu) Ukrajne, to ce biti masne "investicije"
I kakav to uticaj ima na tvoju odluku o novo kupovini ? Nikakav jer ako je tako uvek imaš izgovor za bilo kakvu odluku. Onaj ko se uplasio 2018..taj ceka do danas da kupi....i ako je kupio svakim danom kasnije je platio više...nikako manje..zar ne....a nije pada bilo jos od 2010...Slažem se. Meni je favorit Grčka, Istra, Dubaji za sada, mada ostalo nisam toliko ni istraživao od inostranstva.
Realno sam mislio na početak tako velikog projekta poput BNV, u budućnosti mi je to na primer IMT na NBG.
Ovo za Quartet 3 te nisam najbolje shvatio, čini mi se da je neki izuzetak.
Ima logike.
Kako nema? Gledam gde ću sledeću kupovinu Grčka, Dubaji, ponovo Srbija ili gradnju u Istri.I kakav to uticaj ima na tvoju odluku o novo kupovini ? Nikakav jer ako je tako uvek imaš izgovor za bilo kakvu odluku. Onaj ko se uplasio 2018..taj ceka do danas da kupi....i ako je kupio svakim danom kasnije je platio više...nikako manje..zar ne....a nije pada bilo jos od 2010...
Cene na oglasima za dvosobni stanove u toj zgradi (78-79kvm ) ide od 4000 do 4200. Računamo da bi moglo i za 3900. Cena u izgradnji mislim da ajde bila 3700-3800.Slažem se. Meni je favorit Grčka, Istra, Dubaji za sada, mada ostalo nisam toliko ni istraživao od inostranstva.
Realno sam mislio na početak tako velikog projekta poput BNV, u budućnosti mi je to na primer IMT na NBG.
Ovo za Quartet 3 te nisam najbolje shvatio, čini mi se da je neki izuzetak.
Ima logike.
Super tekst. Mene je otprilike ovoliko izašlo, malo manje ali nisam imao projekat i nadzor, a Izvodjač je drugar i bio je ključ u ruke fazon sve sa njegovim izigravanjem projektanta i nadzora. Ne sećam se tačno ali oko 550eur/m2 -srednja klasa.![]()
Koliko košta kompletno renoviranje stana u 2025. godini
Saznajte koliko u proseku košta kompletna adaptacija stana u Srbiji danas — uključujući radove, materijal, projekat i nepredviđene troškove. Da li je isplativije kupiti nov stan ili stariji pa ga renovirati? Na ovo pitanje nema univerzalnog odgovora, ali ono što je sigurno – renoviranje starog stwww.gradnja.rs