Šta je novo?

Cene nekretnina

E o ovome ja pričam kao moje mišljenje u kojem pravcu idemo, gde često stavljam izraz ,,Nećete posedovati ništa i bićete srećni,,.
Kao što i mislim da će gradnja od strane firmi i korporacija da sve češće pravi celokupne zgrade za izdavanje poput AFI-a u Beogradu.
Mislim da sam i ovde navodio primer Investitora u Novom Sadu odlične zgrade na skoro najboljoj lokaciji koji nije nijedan stan hteo da proda, sada je u toku još jedan sličan projekat gde Investitor neće da prodaje stanove.
Za razliku od prošlosti, ljudi su sve manje zainteresovani za samostalnu gradnju kuća i neće u to da se upuštaju jer nemaju znanje i nametnuto im je skoro podsvesno da se ne mešaju u ono što nisu studirali ili što im nije struka.
Pretežno svi hoće da idu pa i moraju u gradove itd...
Primer Holandije koju smo ovde često spominjali i porez od 30% pri nasledjivanju je otprilike korak ka tome.
Po meni hoće da nateraju ljude da ne žive od nasledjivanja i truda nekog uspešnog roditelja, čukunddede, rodjaka nego da podstaknu da svi moraju da se trude i rade, dok korporacijama sa druge strane daju benefite.
Odlazim u offtopic sa mojim pisanjem i posmatranjem na stvari ali eto videćemo(ko bude živ) za 20god 😂

Taj Njegošev citat bi se odlično uklopio u originalni stih jer je život NEKAD a ne nekom, ali avaj, ja sam uzeo umetničku slobodu da se bolje uklopi u kontekst.
Suzuman mi nije zamerio, nadam se.

Vrh