taj prodaje 2 godine
E o ovome ja pričam kao moje mišljenje u kojem pravcu idemo, gde često stavljam izraz ,,Nećete posedovati ništa i bićete srećni,,.
Čašu meda jošt niko ne popi, što je čašom žuči ne zagrči; čaša žuči ište čašu meda, smiješane najlakše se piju.Druže Suzumane, ipak mislim da je život nekom siv, nekom žut.
Pa zato treba liberalizovati skroz trziste, da se izgradi sto vise nekretnina.E o ovome ja pričam kao moje mišljenje u kojem pravcu idemo, gde često stavljam izraz ,,Nećete posedovati ništa i bićete srećni,,.
Kao što i mislim da će gradnja od strane firmi i korporacija da sve češće pravi celokupne zgrade za izdavanje poput AFI-a u Beogradu.
Mislim da sam i ovde navodio primer Investitora u Novom Sadu odlične zgrade na skoro najboljoj lokaciji koji nije nijedan stan hteo da proda, sada je u toku još jedan sličan projekat gde Investitor neće da prodaje stanove.
Za razliku od prošlosti, ljudi su sve manje zainteresovani za samostalnu gradnju kuća i neće u to da se upuštaju jer nemaju znanje i nametnuto im je skoro podsvesno da se ne mešaju u ono što nisu studirali ili što im nije struka.
Pretežno svi hoće da idu pa i moraju u gradove itd...
Primer Holandije koju smo ovde često spominjali i porez od 30% pri nasledjivanju je otprilike korak ka tome.
Po meni hoće da nateraju ljude da ne žive od nasledjivanja i truda nekog uspešnog roditelja, čukunddede, rodjaka nego da podstaknu da svi moraju da se trude i rade, dok korporacijama sa druge strane daju benefite.
Odlazim u offtopic sa mojim pisanjem i posmatranjem na stvari ali eto videćemo(ko bude živ) za 20god![]()
Ja koliko znam predlog zakona je usvojen ali sam zakon nije ratifikovan jer je vlada pala par dana pre toga.A krediti za mlade? To je obustavljeno ili i dalje ide po planu od 1. marta?
Pad broja stanovnika u Beogradu i Novom Sadu ne očekujem, čak obrnuto.Pa zato treba liberalizovati skroz trziste, da se izgradi sto vise nekretnina.
Onda to dovede do pada cene nekretnina i bankrota ovih i slicnih malicioznih fondova.
Stanovi moraju nekome da se iznajmljuju, ako se to nastanca, uz pad broja stanovnika, cena mora da ide dole.
Zarkovo/Stari Cerak, preko puta restorana PinkGde je to?
Dobro izgleda. Izvini ako si vec pisao o finansijskim parametrima... je l bi mogao da napises cenu, kvadraturu i rok izgradnje?Zarkovo/Stari Cerak, preko puta restorana Pink
2100 sa PDVom, 64 kvadrata, 2 spavace sobe, rok izgradnje novembar 2025, cuo sam se juce sa investitorom i rekao je da ce biti i pre gotovo, ocekuje u julu, ostalo je 2 ili 3 stana i cena je 2800 sada, ozbiljan skokDobro izgleda. Izvini ako si vec pisao o finansijskim parametrima... je l bi mogao da napises cenu, kvadraturu i rok izgradnje?
Kupio si za sebe da živiš u njemu ili investicioni to jest da ga preprodaš ili izdaješ?Slucajno sam prosao pored zgrade u kojoj sam kupio stan, postavljaju stolariju pa sam na brzinu uslikao
Pogledajte prilog 229058
Da zivimKupio si za sebe da živiš u njemu ili investicioni to jest da ga preprodaš ili izdaješ?
Tehnički.... nije još usvojena ostavka premijera...... tako da još uvek nije pala.Ja koliko znam predlog zakona je usvojen ali sam zakon nije ratifikovan jer je vlada pala par dana pre toga.
Ako gresim nek me neko ispravi, ali ja se ne secam da sam igde mogao naci na sluzbenom glasniku ili ovde:
Народна скупштина Републике Србије | Донети закони
www.parlament.gov.rs
Takodje:
Pogledajte prilog 229037
Veseli se srpski rode![]()
Gde su ti rekli? Pitam za drugara...Pa lako je dugovati privatnicima za kes kredite
Meni rekli, mozemo samo na osnovu licne karte da ti damo 3 miliona dinara.
Kako znas da je lux sredjen. Covek okacio slike iz kuce Zorice Bruncilk i napisao lux.@Guest7788 Ili onaj prvi baš ceni svoj stan, njegovu mikrolokaciju kao i kako ga je sredio i opremio.
Kada je video da se ovi oglasavaju za 3k, onda mu nije prevelika razlika od 600eur za njegov luks sredjen stan.
Ako Investitor prodaje za 2200 (i još plus PDV), onda mi je cena od 3k za već useljiv i opremljen stan ok.
Pretpostavljam, ne mogu da tvrdim to je istina. Mislim da je prilično slično kao na renderima, ako nije onda je stvarno APP neverovatna cena i otišao bih na pivo da se smirim što sam potrošio vreme i da vidim stan , umesto da tražim pre toga prave slike stana od agencijeKako znas da je lux sredjen. Covek okacio slike iz kuce Zorice Bruncilk i napisao lux.![]()