Šta je novo?

Cene nekretnina

sa 50% ucesca svaki scenario pokriven, samo sto sam uveren da plaćanje rente je bilo niže od plaćanja kamate banci trenutno u mesečnom anuitetu …pogotovo sa kreditom na 30 godina
Rata kredita ce biti veca od moje trenutne rente nekih 170 eur (zavisno sta mi banka ponudi ali tu negde racunam), sama kamata ce biti nekih 15 eur veca od trenutne rente.
Sa druge strane stan je preko 20m2 veci od trenutnog i novogradnja, tako da trazim slicne kvadrature stan na istoj lokaciji nema sanse da bih prosao bolje od kredita.

Kreče stampedo kažu.
Dolaze Albanci od 1. marta....pašče cena nekretnina...
Jeste realni da neko od Vas i dalje čeka pad cena nekretnina i kamata ? Jeste stvarno toliko ...?

Ko prati vesti, moze cuti da nasi u poslednje vreme masovno kupuju nekretnine u Trstu.

Ko prati vesti, moze cuti da nasi u poslednje vreme masovno kupuju nekretnine u Trstu.
image_2025-02-06_114439567.png

Prosečne cene u Trstu za januar 2025.
Najskuplji kvadrat 3458€

Upravo sedim u kafiću i čujem ljude koji pričaju o kupovini stana u Trstu za izdavanje 😆 Dogovaraju kako bi izveli renoviranje i da li da vode majstore iz Srbije.

Gde ima stan od 100.000 EUR u urbanoj zoni Beograda? ovde se pisalo u starogradnji u Jerkovicu kao "dobrom dilu" za 2650 eur po m2.
Pisalo se o izvornom stanu od 120k za 55m2,što je 2180eur, a do cifre od 2650 eur smo mi došli jer smo uračunati kompletno renoviranje.
Možda može da se u tom stanu živi ili da se izdaje, a da se ne vrši renoviranje.

Vrh