G.I.Joe
Advanced
- Učlanjen(a)
- 19.05.2023.
- Pohvaljen
- 5.893
Pa ono su zgrade 200+ godina stare. Rupa bez dna.Meanwhile, in Budapest
Direkt pored zamka:
Odmah pored starog parlamenta
Pa ono su zgrade 200+ godina stare. Rupa bez dna.Meanwhile, in Budapest
Direkt pored zamka:
Znači po tebi je bolja investiciona kupovina nekretnine u Budimpešti?Meanwhile, in Budapest
Direkt pored zamka:
Koja logika, pa koliko stranaca poseti Rim, daleko više nego Budimpeštu. O istorijskom značaju i veličini mislim da je izlišno i govoriti. i zamisli sad nekog ko nije iz Rima da kupuje tamo stan radi toga što je Rim važan i znamenit grad posećen od strane turista širom sveta....bukvalno van svake pameti.Ne znam sta bih ti rekao, da li treba da raspravljamo da li je boja investicija suvi centar Budimpeste ili centar NS? Koliko turista poseti Bp, koliko Ns, velicina i istorijski znacaj, prosecna plata... Kad sretnes nekog random stranca u npr Pragupitaj ga sta misli. Ja kad strancima pomenem Novi Sad, odgovore: Yeah, yeah, don't be sad.
Ne pričam za NS i ovaj stan, ovo sam podelio jer mi je realno zapalo za oko i to je cena za nekog za život, a ne za investiciono.Ne znam sta bih ti rekao, da li treba da raspravljamo da li je boja investicija suvi centar Budimpeste ili centar NS? Koliko turista poseti Bp, koliko Ns, velicina i istorijski znacaj, prosecna plata... Kad sretnes nekog random stranca u npr Pragupitaj ga sta misli. Ja kad strancima pomenem Novi Sad, odgovore: Yeah, yeah, don't be sad. ili eventualno: I have visa, how do you mean - no visa.
Propustio si samo da primetis da su cene ovih stanova u Budimpesti bile iste ili nize od ovoga sto je Filip shareovao... Al ok, ni ne ocekujem previse... Da, u pravu si, to je poenta price, vise ljudi ide u Rim nego u Budapest.Koja logika, pa koliko stranaca poseti Rim, daleko više nego Budimpeštu. O istorijskom značaju i veličini mislim da je izlišno i govoriti. i zamisli sad nekog ko nije iz Rima da kupuje tamo stan radi toga što je Rim važan i znamenit grad posećen od strane turista širom sveta....bukvalno van svake pameti.
Slažem se.Samo nek na Rusi dolaze. Trebaju nam
Situejsn je vaka. Ova menjacnica ovde u bgu nepostoji. Ima tu alta menjacnika kurs je 117. Zamenih 150e. Malo dalje ima menjacnica panter kurs je 116.5. Stigoh kuci ima ovde dve lokalne menjacnice jedna zatvorena ne vidim kurs, druga 116.8 kupovina 118.5. Kupih 150e. Pitam el ima za kupovinu kaze zavisi koliko ti treba, rekoh videcu hvala. Dodjes mi 100din.Ima i za 118
![]()
BOŽUR MENJAČNICE - Najpovoljniji kursevi u Srbiji
BRZO, SIGURNO, ZA CEO SVET - Težimo da budemo više nego obična menjačnica. NIŠ, Trg Republike 12A i Bulevar Dr Zorana Đinđića 27menjacnicebozur.rs