nije tu ništa objašnjeno već samo ispoljavanje frustracije zbog vlastitih propusta koje su se na samom startu mogle sprečiti. I kao što je već neko napisao u to vreme kupovine moglo se na više lokacija kupiti stan možda čak i boljih od BW.

nije tu ništa objašnjeno već samo ispoljavanje frustracije zbog vlastitih propusta koje su se na samom startu mogle sprečiti. I kao što je već neko napisao u to vreme kupovine moglo se na više lokacija kupiti stan možda čak i boljih od BW.
Upravo tako. I pitanje je šta nas sve još čeka. U garažama i ostavama svaki dan puca neka cev, i curi voda na sve strane. Garažna vrata ne rade od useljenja. Sve brave razvaljene na ulazima iz garaže u lift. Održavanje zgrade koje je u rukama investitora cirkus. Rasveta ne radi. Realno nema kraja problemima.Većina propusta su ipak od investitora ovde.
Stanovi u K distriktu izgledaju kao da su ih deca crtala.Ne volim NBG, prva zgrada Novog Dorćola i K-District su bili rasprodati, druga zgrada Novog Dorćola jedva je bila u planu. Vračar je za mene bio preskup.
Čini mi se da niste bili upoznati sa situacijom od pre 3-4 godine.
Kako je neko mogao bilo sta da spreci sto jos nije bilo ni zapoceto?nije tu ništa objašnjeno već samo ispoljavanje frustracije zbog vlastitih propusta koje su se na samom startu mogle sprečiti. I kao što je već neko napisao u to vreme kupovine moglo se na više lokacija kupiti stan možda čak i boljih od BW.
Ma strasno. Priblizava se dan useljenja a ja bih da ga izbegnem.Veoma sličan je i moj samo je manji za 10 m2, a kupatila, vešernica, hodnici, i terasa su isti pa ja imam manje sobe, dnevni deo. Procentualno veliki deo kvadrata je otišao na prostorije koje se slabije koriste.
Nisam jedina od vlasnika koja komentariše da moglo malo više kvadrata da se ostavi za sobe. Ali to je samo lični utisak, i opet da me botovi ne zaskoče, videla sam plan imala kote.![]()
sasvim jednostavno, ako se neko posle kupovine stana žali što nema hodnika i što mu dostavljači vide ceo stan kad otvori vrata. I što se glupo oseća da celo vreme gleda u ulazna vrata i žali kako nema predsoblja. Pri tom sve ove stvari su bile definisane i mogle su se pre kupovine videti u planu stana.Kako je neko mogao bilo sta da spreci sto jos nije bilo ni zapoceto?
Vidi se zato sto je open concept, kuhinja i dnevna soba zajedno. Obicno su bas tu ulazna vrata pored same kuhinje.sasvim jednostavno, ako se neko posle kupovine stana žali što nema hodnika i što mu dostavljači vide ceo stan kad otvori vrata. I što se glupo oseća da celo vreme gleda u ulazna vrata i žali kako nema predsoblja. Pri tom sve ove stvari su bile definisane i mogle su se pre kupovine videti u planu stana.
Znači, ako se ostavi po strani sve ono što je došlo posle i što se nije moglo na početku predvideti poput krivih pločica i loših vrata etc...
raspored i plan stana se mogao videti u samom startu i već tad se moglo sprečiti tačnije odustati od kupovine i tražiti stan sa hodnikom, sa predsobljem
i gde mu dostavljači ne vide ceo stan i gde se ne oseća glupo da gleda ulazna vrata.
i ovde je open concept kuhinje i dnevne sobe zajedno. Ali opet drugačiji plan. Sve kako čovek u startu pre kupovine sebi po planu odabere. Imam razumevanja za sve vezano reklamacije u stanu, loš kvalitet sve je to moguće i nije se imalo uticaj. To se dešava i svugde na svetu kod gradnje ili kupovine nekretnina, i nije u redu. Ali ove žalopojke kako nema predsoblja, gledanja u vrata etc...a plan stana i kvadratura pojednih prostorija od samog početka poznat, to je čisto preterivanje i nedostatak prostorne percepcije. I koju god alternativu bilo ko na ovoj temi ponudio, da li se radilo o prodaji ili drugo rešenje, ništa nije bilo moguće ,niti je moguće, niti će biti moguće. Ali se žalimo i dalje. Prodaj ga više i oslobodi se.Vidi se zato sto je open concept, kuhinja i dnevna soba zajedno. Obicno su bas tu ulazna vrata pored same kuhinje.