Šta je novo?

"BW Quartet" - Beograd na vodi

Većina propusta su ipak od investitora ovde.
Upravo tako. I pitanje je šta nas sve još čeka. U garažama i ostavama svaki dan puca neka cev, i curi voda na sve strane. Garažna vrata ne rade od useljenja. Sve brave razvaljene na ulazima iz garaže u lift. Održavanje zgrade koje je u rukama investitora cirkus. Rasveta ne radi. Realno nema kraja problemima.

Ne volim NBG, prva zgrada Novog Dorćola i K-District su bili rasprodati, druga zgrada Novog Dorćola jedva je bila u planu. Vračar je za mene bio preskup.
Čini mi se da niste bili upoznati sa situacijom od pre 3-4 godine.
Stanovi u K distriktu izgledaju kao da su ih deca crtala.

nije tu ništa objašnjeno već samo ispoljavanje frustracije zbog vlastitih propusta koje su se na samom startu mogle sprečiti. I kao što je već neko napisao u to vreme kupovine moglo se na više lokacija kupiti stan možda čak i boljih od BW.
Kako je neko mogao bilo sta da spreci sto jos nije bilo ni zapoceto?

Veoma sličan je i moj samo je manji za 10 m2, a kupatila, vešernica, hodnici, i terasa su isti pa ja imam manje sobe, dnevni deo. Procentualno veliki deo kvadrata je otišao na prostorije koje se slabije koriste.
Nisam jedina od vlasnika koja komentariše da moglo malo više kvadrata da se ostavi za sobe. Ali to je samo lični utisak, i opet da me botovi ne zaskoče, videla sam plan imala kote. 😅
Ma strasno. Priblizava se dan useljenja a ja bih da ga izbegnem.:ROFLMAO:

Vrh