Genijalni Aleksandri uspeli da proguraju izmenu imena Savske ulice (kojoj sada prekopavaju asfalt po četvrti put):
Ovo je već stupilo na snagu.![]()
"U kom si Bulevaru kralja Aleksandra?" - Ovo pitanje neće biti bez razloga, jer Savska ulica zvanično menja ime
"U kom si Bulevaru kralja Aleksandra?" - Ovo pitanje neće biti bez razloga, jer Savska ulica zvanično menja imewww.ekapija.com
Zanimljivo je i to što je od 75m2, oko 5m2 otišlo na terasu, 10m2 na kupatila i vešernicu i jedno 6 m2 na prolazni deo/hodnik. Pa se u stvari živi u daleko manjem prostoru.
Jedna spavaća je u stvari polusoba.
Nisu vam pokazali plan stana pre nego sto ste usli u njega?Zanimljivo je i to što je od 75m2, oko 5m2 otišlo na terasu, 10m2 na kupatila i vešernicu i jedno 6 m2 na prolazni deo/hodnik. Pa se u stvari živi u daleko manjem prostoru.
A sta ce mo sa obalom kralja aleksandra karadjordjevica sto je dao vesic tamo kod bivše jugeBulevar kralja Aleksadra Karađorđevića se nastavlja na Karađorđevu, tako je najlakše upamtiti. Onaj "drugi" kralj čiji bulevar nema prezime u imenu ulice je Obrenović. Buleva kneza Aleksandra Karađorđevića praktično nije u centru. Da je i on bio kralj, ... bi nam ..., ovako je dobio ulicu na periferiji Savskog venca.
Pa jesi tako kupila ili ne![]()
A sta ce mo sa obalom kralja aleksandra karadjordjevica sto je dao vesic tamo kod bivše juge
Na stranu sad ovo sto ima toliko fuseraja u stanu tu nema dileme i u pravu si sto se zalis i kacis slike da vide ljudi ako postoje takvi sto ne znaju kakav je kvalitet dole...a sto se tice ovo oko kwadraturę i plana stana to je iskljucivo tvoja greska, moras se sloziti...svaki stan je dobro predstavljen sa kvadraturama po sobama i ostalim prostorijama, plus sto svako i pored tog njihovag nacrta trazi da vidi kotirano. nacrtan stan.Zanimljivo je i to što je od 75m2, oko 5m2 otišlo na terasu, 10m2 na kupatila i vešernicu i jedno 6 m2 na prolazni deo/hodnik. Pa se u stvari živi u daleko manjem prostoru.
Jesu. Sve je to ok. Uradjeno po planu. Medjutim u tom trenutku 2021/2022 nije bilo mnogo opcija za biranje u celom Beogradu.Nisu vam pokazali plan stana pre nego sto ste usli u njega?
Pa to se sve znalo pre kupovine, zasto je uopste kupljen takav stan kad sad sve to ne valja?
Nije fušeraj u pitanju. Oni jednostavno nisu mogli umeli bolje. Ovo je maksimum njihovog znanja i veštine.Na stranu sad ovo sto ima toliko fuseraja u stanu tu nema dileme i u pravu si sto se zalis i kacis slike da vide ljudi ako postoje takvi sto ne znaju kakav je kvalitet dole...a sto se tice ovo oko kwadraturę i plana stana to je iskljucivo tvoja greska, moras se sloziti...svaki stan je dobro predstavljen sa kvadraturama po sobama i ostalim prostorijama, plus sto svako i pored tog njihovag nacrta trazi da vidi kotirano. nacrtan stan.
Za koliko para mozes sada da prodas taj stan? Imas 2 top projekta, jedan na Banovom Brdu, on je gotov za manje od 2 meseca, a ima jedan na kraju Zarkova, granici se sa Brdom, koji je gotov i ima jos par stanova, odlicne zgrade, sve odradjeno kako trebaNije fušeraj u pitanju. Oni jednostavno nisu mogli umeli bolje. Ovo je maksimum njihovog znanja i veštine.
Fušeraj je kada se neko ne trudi, a oni su se trudili. I ne vide propuste. Misle da je sve super.
Moj komentar za kvadraturu je samo da je stan mogao biti lepše isplaniran. To je utisak i drugih stanara. Ali to je što je. Nismo mi mogli to da menjamo.
Dobila sam sve kotirano.
Izvinite ako je zvučalo drugačije.
Nemojte da ste naivni, oni znaju da nije sve super vec guraju svoju pricu.Nije fušeraj u pitanju. Oni jednostavno nisu mogli umeli bolje. Ovo je maksimum njihovog znanja i veštine.
Fušeraj je kada se neko ne trudi, a oni su se trudili. I ne vide propuste. Misle da je sve super.
a vamo fazon pola bloka 65 u izgradnji, petica na nbg, the one, new minel, po vračaru šta god ti padne na pamet, novi dorćol, K district...sve ovo mi prvo samo pada na pamet, ko zna šta je sve bilo drugo...hahah ajde stvarno gospođo nemojte dalje da mlatite višeMedjutim u tom trenutku 2021/2022 nije bilo mnogo opcija za biranje u celom Beogradu.
Ja patim što nema hodnika i što mi dostavlja či vide ceo stan kad otvorim vrata. A da ne pominjem glup osećaj kad gledate u ulazna vrata sve vreme.
I što se sve čuje u hodniku kada se priča u dnevnoj, trpezariji ili kuhinji. Ulazna vrata ne dihtuju i nemaju izolaciju, i nema predsoblja.
Ja mogu da shvatim da imate problem sa pozadinom koja je iza Beograda na Vodi, ali ne mogu baš da verujem da je ovo tačno.Beograd na vodi ima manje kvadrata za stanovanje nego sto je Stankom izgradio 90ih i naselje je za nekih 30 000 ljudi.
Kad se oduzme razna nova elita koja je pokupovala vise stanova sa ciljem pranja para, dolazimo do broja od nekoliko hiljada gradjana Srbije koji su kupili stanove u ovom naselju.
S obzirom na samu lokaciju, to sto je nesto prodato ne govori prakticno nista. Razgrabilo bi se da je bilo sta. Mada ovo prakticno i jeste bilo sta.
Više kvadrata, za manje godina, pare u džep, niko nije tupio da je to projekat od nacionalnog značaja i da će pokrenuti privredu.Ja mogu da shvatim da imate problem sa pozadinom koja je iza Beograda na Vodi, ali ne mogu baš da verujem da je ovo tačno.
Stankom napravio naselje za 30.000 ljudi? ili je možda mapravio 30.000 kvadrata?
Zanimljivo je i to što je od 75m2, oko 5m2 otišlo na terasu, 10m2 na kupatila i vešernicu i jedno 6 m2 na prolazni deo/hodnik. Pa se u stvari živi u daleko manjem prostoru.
Ne razmišljam još o prodaji, ali aktivno gledam sve projekte i pratim oglase.Za koliko para mozes sada da prodas taj stan? Imas 2 top projekta, jedan na Banovom Brdu, on je gotov za manje od 2 meseca, a ima jedan na kraju Zarkova, granici se sa Brdom, koji je gotov i ima jos par stanova, odlicne zgrade, sve odradjeno kako treba
Ja bih volela da je tako, ali mislim da nije. Znate kad je nekome maksimalna ocena dvojka. Profesor vidi da se trudi, ali da mu ne ide. To se dešava ovde.Nemojte da ste naivni, oni znaju da nije sve super vec guraju svoju pricu.
Ne volim NBG, prva zgrada Novog Dorćola i K-District su bili rasprodati, druga zgrada Novog Dorćola jedva je bila u planu. Vračar je za mene bio preskup.a vamo fazon pola bloka 65 u izgradnji, petica na nbg, the one, new minel, po vračaru šta god ti padne na pamet, novi dorćol, K district...sve ovo mi prvo samo pada na pamet, ko zna šta je sve bilo drugo...hahah ajde stvarno gospođo nemojte dalje da mlatite više
priznajte da vam je suštinska želja bila da živite u bnv, sad shvatate da ste prevareni za svoje pare i tražite izgovore i opravdanja u svemu drugom
Veoma sličan je i moj samo je manji za 10 m2, a kupatila, vešernica, hodnici, i terasa su isti pa ja imam manje sobe, dnevni deo. Procentualno veliki deo kvadrata je otišao na prostorije koje se slabije koriste.Ovako bi trebalo da izgleda moj stan. Glavna spavaca i dnevna soba (bez kuhinjskog dela) su skoro istih dimenzija. Meni se cini da je ovaj stan veoma prostran. Doduse veci je za 10m2.
nije tu ništa objašnjeno već samo ispoljavanje frustracije zbog vlastitih propusta koje su se na samom startu mogle sprečiti. I kao što je već neko napisao u to vreme kupovine moglo se na više lokacija kupiti stan možda čak i boljih od BW.И Ваш проблем је другачије природе. Правите се паметни, не читате, жена је све лепо објаснила.