Šta je novo?

"BW Quartet" - Beograd na vodi

Zanimljivo je i to što je od 75m2, oko 5m2 otišlo na terasu, 10m2 na kupatila i vešernicu i jedno 6 m2 na prolazni deo/hodnik. Pa se u stvari živi u daleko manjem prostoru.
Jedna spavaća je u stvari polusoba.

Genijalni Aleksandri uspeli da proguraju izmenu imena Savske ulice (kojoj sada prekopavaju asfalt po četvrti put):
Ovo je već stupilo na snagu.

Bulevar kralja Aleksadra Karađorđevića se nastavlja na Karađorđevu, tako je najlakše upamtiti. Onaj "drugi" kralj čiji bulevar nema prezime u imenu ulice je Obrenović. Buleva kneza Aleksandra Karađorđevića praktično nije u centru. Da je i on bio kralj, ... bi nam ..., ovako je dobio ulicu na periferiji Savskog venca.

Zanimljivo je i to što je od 75m2, oko 5m2 otišlo na terasu, 10m2 na kupatila i vešernicu i jedno 6 m2 na prolazni deo/hodnik. Pa se u stvari živi u daleko manjem prostoru.

Pa jesi tako kupila ili ne :)

Nisu vam pokazali plan stana pre nego sto ste usli u njega?
Pa to se sve znalo pre kupovine, zasto je uopste kupljen takav stan kad sad sve to ne valja?

Bulevar kralja Aleksadra Karađorđevića se nastavlja na Karađorđevu, tako je najlakše upamtiti. Onaj "drugi" kralj čiji bulevar nema prezime u imenu ulice je Obrenović. Buleva kneza Aleksandra Karađorđevića praktično nije u centru. Da je i on bio kralj, ... bi nam ..., ovako je dobio ulicu na periferiji Savskog venca.

Pa jesi tako kupila ili ne :)
A sta ce mo sa obalom kralja aleksandra karadjordjevica sto je dao vesic tamo kod bivše juge

Na stranu sad ovo sto ima toliko fuseraja u stanu tu nema dileme i u pravu si sto se zalis i kacis slike da vide ljudi ako postoje takvi sto ne znaju kakav je kvalitet dole...a sto se tice ovo oko kwadraturę i plana stana to je iskljucivo tvoja greska, moras se sloziti...svaki stan je dobro predstavljen sa kvadraturama po sobama i ostalim prostorijama, plus sto svako i pored tog njihovag nacrta trazi da vidi kotirano. nacrtan stan.

Nisu vam pokazali plan stana pre nego sto ste usli u njega?
Pa to se sve znalo pre kupovine, zasto je uopste kupljen takav stan kad sad sve to ne valja?
Jesu. Sve je to ok. Uradjeno po planu. Medjutim u tom trenutku 2021/2022 nije bilo mnogo opcija za biranje u celom Beogradu.
Nekako mislim da je ta kvadratura mogla bolje da bude isplanirana.

Na stranu sad ovo sto ima toliko fuseraja u stanu tu nema dileme i u pravu si sto se zalis i kacis slike da vide ljudi ako postoje takvi sto ne znaju kakav je kvalitet dole...a sto se tice ovo oko kwadraturę i plana stana to je iskljucivo tvoja greska, moras se sloziti...svaki stan je dobro predstavljen sa kvadraturama po sobama i ostalim prostorijama, plus sto svako i pored tog njihovag nacrta trazi da vidi kotirano. nacrtan stan.
Nije fušeraj u pitanju. Oni jednostavno nisu mogli umeli bolje. Ovo je maksimum njihovog znanja i veštine.
Fušeraj je kada se neko ne trudi, a oni su se trudili. I ne vide propuste. Misle da je sve super.

Moj komentar za kvadraturu je samo da je stan mogao biti lepše isplaniran. To je utisak i drugih stanara. Ali to je što je. Nismo mi mogli to da menjamo.
Dobila sam sve kotirano.
Izvinite ako je zvučalo drugačije.

Nije fušeraj u pitanju. Oni jednostavno nisu mogli umeli bolje. Ovo je maksimum njihovog znanja i veštine.
Fušeraj je kada se neko ne trudi, a oni su se trudili. I ne vide propuste. Misle da je sve super.

Moj komentar za kvadraturu je samo da je stan mogao biti lepše isplaniran. To je utisak i drugih stanara. Ali to je što je. Nismo mi mogli to da menjamo.
Dobila sam sve kotirano.
Izvinite ako je zvučalo drugačije.
Za koliko para mozes sada da prodas taj stan? Imas 2 top projekta, jedan na Banovom Brdu, on je gotov za manje od 2 meseca, a ima jedan na kraju Zarkova, granici se sa Brdom, koji je gotov i ima jos par stanova, odlicne zgrade, sve odradjeno kako treba

Medjutim u tom trenutku 2021/2022 nije bilo mnogo opcija za biranje u celom Beogradu.
a vamo fazon pola bloka 65 u izgradnji, petica na nbg, the one, new minel, po vračaru šta god ti padne na pamet, novi dorćol, K district...sve ovo mi prvo samo pada na pamet, ko zna šta je sve bilo drugo...hahah ajde stvarno gospođo nemojte dalje da mlatite više
priznajte da vam je suštinska želja bila da živite u bnv, sad shvatate da ste prevareni za svoje pare i tražite izgovore i opravdanja u svemu drugom

Poslednja izmena:
Ja patim što nema hodnika i što mi dostavlja či vide ceo stan kad otvorim vrata. A da ne pominjem glup osećaj kad gledate u ulazna vrata sve vreme.
I što se sve čuje u hodniku kada se priča u dnevnoj, trpezariji ili kuhinji. Ulazna vrata ne dihtuju i nemaju izolaciju, i nema predsoblja.

dostavljač kod otvorenih vrata vidi ceo stan?
glup osećaj gledati u ulazna vrata celo vreme?
nema predsoblja?

😆😆😆 sorry, da li ste Vi sa povezom na očima kupili stan?
Uvek je moguće da se čovek suočava sa raznim problemima manjim ili većim prilikom kupovine stana, gradnje kuće etc..
ali nakon ovog vašeg komentara meni se čini da je Vaš problem drugačije prirode.

И Ваш проблем је другачије природе. Правите се паметни, не читате, жена је све лепо објаснила.

Beograd na vodi ima manje kvadrata za stanovanje nego sto je Stankom izgradio 90ih i naselje je za nekih 30 000 ljudi.

Kad se oduzme razna nova elita koja je pokupovala vise stanova sa ciljem pranja para, dolazimo do broja od nekoliko hiljada gradjana Srbije koji su kupili stanove u ovom naselju.

S obzirom na samu lokaciju, to sto je nesto prodato ne govori prakticno nista. Razgrabilo bi se da je bilo sta. Mada ovo prakticno i jeste bilo sta.
Ja mogu da shvatim da imate problem sa pozadinom koja je iza Beograda na Vodi, ali ne mogu baš da verujem da je ovo tačno.

Stankom napravio naselje za 30.000 ljudi? ili je možda mapravio 30.000 kvadrata?

Ja mogu da shvatim da imate problem sa pozadinom koja je iza Beograda na Vodi, ali ne mogu baš da verujem da je ovo tačno.

Stankom napravio naselje za 30.000 ljudi? ili je možda mapravio 30.000 kvadrata?
Više kvadrata, za manje godina, pare u džep, niko nije tupio da je to projekat od nacionalnog značaja i da će pokrenuti privredu.

A izvini, nisam shvatio koncept rasprave na ovoj temi

Mislio sam da je filozofsko-teorijski kontekst, potrebe postojanja takvog naselja na tom mestu, već odavno apsolviran.
To jeste opravdana debata, način na koji je sve urađeno jeste očigledno koruptivan, korist za širu zajednicu je isto tako minimalna, a svakako višestruko manja u odnosu na potencijalnu izgradnju koja je mogla da bude na tom mestu.
Ali, to je sad, nakon 10 godina gotova priča, naselje je tu da ostane i dalje možemo da pričamo samo o tehničkim stvarima.

Primera radi, juče sam primetio da su krenuli da škrtare i sad stavljaju behaton ploče između Kvartet zgrada umesto svuda prisutnog granita.
Ili to što me nervira kako po 3-4. put prekopavaju Savsku i menjaju geometriju spoja sa Savskim trgom.
Takođe i što koriste pijaću vodu sa hidranta da bi prali točkove kamiona.

Fokus je za mene svakako kvalitet gradnje i nivo fušeraja u tim zgradama.
Ukoliko nije veliki, sebe evo hvatam u razmišljanju da preselim kancelariju tamo.

Ovako bi trebalo da izgleda moj stan. Glavna spavaca i dnevna soba (bez kuhinjskog dela) su skoro istih dimenzija. Meni se cini da je ovaj stan veoma prostran. Doduse veci je za 10m2.

Prilozi

• 20211013_BW_SENSA-FLOOR_02_UNIT_A14.pdf
    733,1 KB · Pregleda: 66
Za koliko para mozes sada da prodas taj stan? Imas 2 top projekta, jedan na Banovom Brdu, on je gotov za manje od 2 meseca, a ima jedan na kraju Zarkova, granici se sa Brdom, koji je gotov i ima jos par stanova, odlicne zgrade, sve odradjeno kako treba
Ne razmišljam još o prodaji, ali aktivno gledam sve projekte i pratim oglase.
Imam neke standarde i iako se ne kupuje/prodaje svaki dan stan, život u cirkusu me baš ne zanima.
Problem je to što je BG loše isplaniran, što prosto nije na nivou grada i izbor je loš.
Saobraćaj je jeziv, grad je prljav, nema parking mesta, nema parkova. Nije nekako dovoljno urban.
Ja sam rodjena ovde, pa nemojte pogrešno da me shvatite, ali mislim da smo dotakli dno i da smo zaostali u odnosu na druge evropske gradove.

Nemojte da ste naivni, oni znaju da nije sve super vec guraju svoju pricu.
Ja bih volela da je tako, ali mislim da nije. Znate kad je nekome maksimalna ocena dvojka. Profesor vidi da se trudi, ali da mu ne ide. To se dešava ovde.
Dobar majstor je dobar majstor. Može da pogreši, ali to ne izgleda ovako.

a vamo fazon pola bloka 65 u izgradnji, petica na nbg, the one, new minel, po vračaru šta god ti padne na pamet, novi dorćol, K district...sve ovo mi prvo samo pada na pamet, ko zna šta je sve bilo drugo...hahah ajde stvarno gospođo nemojte dalje da mlatite više
priznajte da vam je suštinska želja bila da živite u bnv, sad shvatate da ste prevareni za svoje pare i tražite izgovore i opravdanja u svemu drugom
Ne volim NBG, prva zgrada Novog Dorćola i K-District su bili rasprodati, druga zgrada Novog Dorćola jedva je bila u planu. Vračar je za mene bio preskup.
Čini mi se da niste bili upoznati sa situacijom od pre 3-4 godine.

Ovako bi trebalo da izgleda moj stan. Glavna spavaca i dnevna soba (bez kuhinjskog dela) su skoro istih dimenzija. Meni se cini da je ovaj stan veoma prostran. Doduse veci je za 10m2.
Veoma sličan je i moj samo je manji za 10 m2, a kupatila, vešernica, hodnici, i terasa su isti pa ja imam manje sobe, dnevni deo. Procentualno veliki deo kvadrata je otišao na prostorije koje se slabije koriste.
Nisam jedina od vlasnika koja komentariše da moglo malo više kvadrata da se ostavi za sobe. Ali to je samo lični utisak, i opet da me botovi ne zaskoče, videla sam plan imala kote. 😅

Održavanje zgrade je cirkus za sebe.
Ne zna se ko šta radi, ali pare uzimaju svi. Fond je oko 20-25 hiljada evra mesečno za čišćenje, recepciju, tehničko održavanje, sredjivanje zelenila oko zgrade. Kažu malo ih je i ne postižu, a ima zaposlenih koliko hoćete.

И Ваш проблем је другачије природе. Правите се паметни, не читате, жена је све лепо објаснила.
nije tu ništa objašnjeno već samo ispoljavanje frustracije zbog vlastitih propusta koje su se na samom startu mogle sprečiti. I kao što je već neko napisao u to vreme kupovine moglo se na više lokacija kupiti stan možda čak i boljih od BW.

Vrh