Šta je novo?

"BW Quartet" - Beograd na vodi

Glupost. Ljudi iz dijaspore koji su kupili nepokretnost u BnV imaju nekretnine gde žive i platili su ih po većim cenama po m2 od BnV. ( A da to nisu čak ni veliki turističko atraktivni gradovi). BnV je privlačan kao investiciona nekretnina zbog lokacije i uređenja. Kupovina nepokretnosti u Grčkoj Španiji ili Francuskoj uopšte ne prestavlja nikakav problem naprotiv za ljude iz dijaspore ako dolaze iz EU je kupovina još jednostavnija.
Da li ti konkretno zivis u inostranstvu i imas u vlasnistvu stan u Njujorku, Minhenu, Stokholmu, Parizu.........i kupio si stan u BNV ili na nekoj drugoj lokaciji? Poznajem dvoje ljudi koji su hteli da kupe stanove u Valjadolidu i Olivenzi i imali su probleme prilikom kupovine stana tako da su na kraju odustali. Doduse dosli su iz Amerike

Da li ti konkretno zivis u inostranstvu i imas u vlasnistvu stan u Njujorku, Minhenu, Stokholmu, Parizu.........i kupio si stan u BNV ili na nekoj drugoj lokaciji? Poznajem dvoje ljudi koji su hteli da kupe stanove u Valjadolidu i Olivenzi i imali su probleme prilikom kupovine stana tako da su na kraju odustali. Doduse dosli su iz Amerike
živim u inostranstvu (Nemačka) i imam nekretnine u zemlji gde živim kao i u Francuskoj. INikad nikakav problem pri kupovini. I da kupili stan u BnV. I nismo ni lopovi ni kriminalci

Tvoja stvar kako si zaradio i sta imas.
pa pitao si me da li konkretno živim u inostranstvu i imam li nekretnine tamo i da li smo kupili stan u BnV. Zatim si dao primer kako su drugi imali problem u Španiji. Kako smo zaradili uopšte nije napisano. Osim da nismo ni lopovi ni kriminalci, pošto često čitam predrasude da su ljudi koji su kupili nekretnine u BnV mafijaši, lopovi kriminalci, peru pare etc...

pa pitao si me da li konkretno živim u inostranstvu i imam li nekretnine tamo i da li smo kupili stan u BnV. Zatim si dao primer kako su drugi imali problem u Španiji. Kako smo zaradili uopšte nije napisano. Osim da nismo ni lopovi ni kriminalci, pošto često čitam predrasude da su ljudi koji su kupili nekretnine u BnV mafijaši, lopovi kriminalci, peru pare etc...
Ma da. Svi ste puni ko brodovi

ovo je netačno. Menadžment BnV apsolutno nema ništa sa odlukama vlasnika stanova tačnije da li će živeti u njima ili rentati.
Nema sa tom odlukom, ali zato je recepcija u službi ovih stanova. Na recepciji se izdaju ključevi bez uzimanja bilo kakvih podataka. Upravnik štiti ovakve stanove. Veoma je jasno da većina nije prijavljena za to i da se ne uzimaju podaci gostiju kao što bi to trebalo da bude prema našim zakonima.

kada ste kupovali stan znali ste kakva će da vam bude balkonska ograda, koliko je kvadratura balkona i gde će se nalaziti klima. Prilično ste nezadovoljni i u svemu tražite loše. Prodajte stan i oslobodite se te negativnosti. Loše utiče na zdravlje. Beograd je pun nekretnina verujem da ćete naći što će vas zadovoljiti.
Pa ne baš. Bila je neka skica, tlocrt, koja se menjala kao i 3D maketa. Nije se videlo sve ovo što sam napisala.
Beograd ima jako loš izbor nekretnina.
Ja nisam negativna nego realna. Nisam ni imala velika očekivanja.
Lokacija je dobra, stan je ispod proseka, održavanje i upravljanje zgradom veoma loše.
Da imate stan ovde ili da ste ga kupovali 2021-2022 bolje biste me razumeli.

Pa ne baš. Bila je neka skica, tlocrt, koja se menjala kao i 3D maketa. Nije se videlo sve ovo što sam napisala.
Beograd ima jako loš izbor nekretnina.
Ja nisam negativna nego realna. Nisam ni imala velika očekivanja.
Lokacija je dobra, stan je ispod proseka, održavanje i upravljanje zgradom veoma loše.
Da imate stan ovde ili da ste ga kupovali 2021-2022 bolje biste me razumeli.
sad sam upravo prelistala brošuru za Quartet 1 i 2. Na stranici 16 (Quartet 1 i Quartet 2 ) vam je vidljiva terasa sa rešetkama kao i na stranici 24 (Quartet 1) dok zgrada pored Quartet 3 ili 4 pokazuje staklenu ogradu. Kod Quartet 2 (Stranica 28) jasno pokazuje balkone sa rešetkama i klima boxovima. Na stranici 28 kod Quarteta 1 jasan prikaz dnevnog boravka iza balkon opet sa tim rešetkama. Kao na stranici 39 i 40 kod Quarteta 2 jasan prikaz rešetki kod balkona. Na skici stanova je jasan prikaz klima box-a na balkonima kao i kvadratura istoga. Mislim da je problem u tome što u fazi interesovanja i kupovine, niste detaljno gledali brošuru, plan te se informisali kod vašeg prodajnog savetnika.

Mi smo kupili stan 2022 u BnV (ne u Quartetima), svaki detalj smo gledali, na kojoj strani je stan okrenut, koliko je udaljena iduća zgrada, kakav će biti balkon, na kojoj strani će klima box stajati, da li je ograda sa rešetkama ili staklena, da li nam je balkon natrkiven, da li je izložen na ulici koja je bučna. U stanu kolika je visina plafona na kojoj strani je izlaz na balkon, kolike su veličine sobe, da li je parking mesto u garaži dovoljno blizu lifta etc.. mi smo sa našim prodajnim savetnikom u detalje išli. Moguće da vam stan ima propusta, to ne mogu proceniti jer nam nisu isti izvođači ali balkon i rešetke to je po mom mišljenju vaš lični propust.

Lično na vašem mestu ako niste zadovoljni prodajte ga, sada na njemu možete dobiti više nego što ste platili.Ako vam Beograd ima loš izbor nekretnina, izađite van njega, drugo mesto ili grad. Najbitnije od svega je unutrašnji mir, a njega sudeći po vašim postovima u tom stanu nemate niti ćete ga imati.

Nema sa tom odlukom, ali zato je recepcija u službi ovih stanova. Na recepciji se izdaju ključevi bez uzimanja bilo kakvih podataka. Upravnik štiti ovakve stanove. Veoma je jasno da većina nije prijavljena za to i da se ne uzimaju podaci gostiju kao što bi to trebalo da bude prema našim zakonima.
Recepcija jeste u službi stanova, za izdavanje ključeva uz predhodnu saglasnost vlasnika ali zgrada nije hotel niti je recepcija hotelska, da default uzimaju podatke od gostiju i prijavljuju ih. Dužnost vlasnika stanova jeste da svoje goste sami prijavljuju ili da unajme nekoga ko će to za njih to obavljati. Imali smo prilike ranije videti u nekim zgradama gde smo kao gosti boravili da su recepcionari i to radili, verovatno uz dogovor sa vlasnikom, kao extra naplaćena usluga.

Vrh