Šta je novo?

"BW Quartet" - Beograd na vodi

Vi ste zadovoljni sa King's Parkom, a materjlaizacija je skoro ista kao u svim zgradama uz savsku sem Quartet 1 i 2...razlika u nesto vecoj ceni po m2 za vas objekat je samo sto se u tom trenutku na trzistu dogodio nagli skok cena svih gradjevinskih materijala pa su kroz cenu to pokrivali...znaci nista bolji nista losiji kvalitet.
Sad ko je zadovoljan a ko nije to je vec individualno.
nisu bili isti izvođači radova time mislim da ni materijalizacija nije ista. Mislim da skok cena građevinskih materijala nije u prevelikoj meri uticao na cenu.
Na tržištu cenu stanova uvek diktira potražnja.

Да, само је провидна, много се труди 🤡
Почетничка грешка.

Brošura Quartet 1, Stranica 37 : " plafoni visine 2,8 m dodatno pojačavaju osećaj prostranosti u dnevnim boravcima i spavaćim sobama.
Brošura Quartet 2, Stranica 40: " 2,8 m high ceilings further enhance the feeling of spaciousness in living rooms and bedrooms.
Brošura Kings´Park, Stranica 14: "visoki plafoni od 2,78 m u svim stanovima garantuju sveobuhvatni osećaj prostranosti.

Kako niste našli? Pa lepo vam piše u Quartetu 1 i 2 su visoki plafoni samo u dnevnom boravku i spavaćim sobama. U ostalim prostorijama ne. Upravo što sam vam već sugestirala da niste detaljno čitali brošuru još manje se bavili detaljima u fazi kupovine. Nemate problem sa prostornom imaginacijom ali vam je ipak nejasan mali balkon i klima koja je od samog početka kao i kvadratura balkona bila prikazana u nacrtu. A šta je sa vizuelnom percepcijom kada niste uočili rešetke na balkonima koji su bili vidljivi celo vreme na slikama u brošuri Quareteta 1 i 2. I još se hvalite strukom. Oprostite, ja mislim da ste omašili stručno.

tačno, "najviši standardi savremenog gradskog življenja " - obuhvata celokupni objekat sa recepcijom, obezbeđenjem uređenjem, garažom. Ali ne vrhunskog niti luksuznog još manje ekskluzivnog. Jedina ekskluzivna i luksuzna zgrada koju doživljavam je kula gde je St.Regis Hotel.

Kao što sam vam već rekla, nadležnost recepcije nije da gostima "stan na dan" uzima pasoše, lične karte i prijavljuje u policiji. To je u nadležnosti vlasnika.

Što se našeg stana tiče, šta vi ne verujete, to me ne dotiče 🙂 Kao što sam vam već na samom početku implicirala, pošto su vam svi postovi na temi vašeg stana negativni, očigledno je koliko ste nezadovoljni, prodajte stan kupite sebi negde gde će te biti zadovoljni i srećni. Kraj priče.
Ja sam veoma precizno pitala gde je pisalo da je visina plafona u kupatilima i vešernici samo 240 cm. U svim stanovima u Beogradu u kojima sam ja živela visina plafona je bila
najmanje 258 cm. Visina od 240 cm je besmisleno niska. Kolika je visina plafona bila kod vas u stanu koji nije u BW? Ja sam bila šokirana, vi ne?

Hvala na pojašnjenju najvišeg standarda savremenog gradskog življenja. Super je to vaše shvatanje najvišeg standarda. 😅

A što se tiče terase, nisam htela da idem i detalje, ali kad insistirate moraću da vam pojasnim. Ograda terase u QU1 ide u potpunosti oko terase uključujući i klimu i kućicu klime. Samo na ovoj zgradi i možda na QU2 je uradjena tako. Na svim drugim zgradama koliko sam ja uspela da vidim zadnji deo maske/kućice klime je ‘ograda’ terase. Znači nema duple ograde sa spoljašnje strane kao ovde. Kod nas ide prvo rešetkasta ograda, pa maska, pa klima, pa maska pa unutrašnjost terase.
To se lepo vidi na kvartetima 3 i 4, a i u King’s Park zgradi.
Podeliću i slike sa svim detaljima kako bi svi na forumu mogli da vide sve detalje.
Mi se suštinski ne razumemo na žalost da bismo mogli da diskutujemo kako treba.

U prilogu je slika terase QU1, tog kanala koji ide celom dužinom i rešetke za odvod koja je na samoj ivici ispod klime u toj kućici za klimu. Nema načina da joj se pridje. Pola pločica nije fugovano ispod klime. Bacite pogled na maketu/ 3D render i druge slike.
Složiće te se da je kod QU3 to daleko lepše uradjeno, bar gledajući spolja.
Pitam se kako ću da brišem te rešetke sa druge strane klime prema spolja. Nema načina da im se pridje. Ne može ni ispd klime da se prebriše terasa kako treba.

Na tom renderu možete videti i da su u prizemlju lokali a ne stanovi. Meni je agent prodaje rekao da neće biti stanova u prizemlju već samo lokali.
Zatim sa sa bočne strane su prikazani prozori kojih na maketi ima 5, a u stvari ima ih samo 4 na završenoj zgradi.
Da ne pominjem druge stvari i da se ne ponavljam.
IMG_0183.jpeg
IMG_0182.jpeg
IMG_0132.jpeg
IMG_0133.jpeg
IMG_0131.jpeg
IMG_0130.jpeg
IMG_9265.jpeg
IMG_9266.jpeg
IMG_9264.jpeg

Vi ste zadovoljni sa King's Parkom, a materjlaizacija je skoro ista kao u svim zgradama uz savsku sem Quartet 1 i 2...razlika u nesto vecoj ceni po m2 za vas objekat je samo sto se u tom trenutku na trzistu dogodio nagli skok cena svih gradjevinskih materijala pa su kroz cenu to pokrivali...znaci nista bolji nista losiji kvalitet.
Sad ko je zadovoljan a ko nije to je vec individualno.
Baš tako!

Vrh