dragan
Professional
Na znam da li je već odredjena numeracija te lokacije od 32 hektara.Која ће бити нумерација новог блока где селе депо ГСП?
Na znam da li je već odredjena numeracija te lokacije od 32 hektara.Која ће бити нумерација новог блока где селе депо ГСП?
Pitaj administratora Igora da li sam 2007.god ja slikao gradilišta, pa i izgradnju avalskog tornja. Ne znaš ti ništa o mojem učešću i radu na forumu i sajtu.Nisi nikad živeo u Beogradu.
Trebalo je da bude tako, i to i jeste bila priča pre 10ak godina. Kada su najavljivali nove blokove iza 45. a depo u 66. niko nije ni spominjao.Malo sam off teme ali vezano za novi depo, zar nije to lokacija na kojoj je trebalo da se grade stanovi pripadnika bezbednosti a takodje i stanovi preostalih izbeglica iz ex yu koji nisu dobili stan do sada.
Neće čak biti dovoljna samo zamena depoa, već bi morao i još jedan depo da se izgradi na Vidikovcu. S obzirom da je sadašnji depo u centralnom delu NBG, blizu je i Rakovice i Čukarice odakle puno autobusa i tramvaja ostvaruje svoje prve polaske. Zamisli tramvaj koji mora da ide sa kraja NBG do Banovog Brda ili Kneževca kako bi krenuo u redovnu vožnju...Možda se promeni vlast u gradu, pa će onda bolje i brže biti izmeštan depo.
To je drugo pitanje, ako im je potrebno neka izgrade i taj depo.Neće čak biti dovoljna samo zamena depoa, već bi morao i još jedan depo da se izgradi na Vidikovcu. .
Da, ali moguće je obezbediti rad JGP i izgradnju bloka 66, tj. ne mora to da bude u koliziji.Искрено, функционисање ЈГП је битније питање за цео град него шта ће да никне ту уместо трамвајских штала.
Znamo, videli smo kad ste rekonstruisali Trg Republike pa trolejbuse ostavljali po ulicama i okretnicama i tamo ih održavali štapom i kanapom...Da, ali moguće je obezbediti rad JGP i izgradnju bloka 66, tj. ne mora to da bude u koliziji.
Или ће се уместо тога улагати у градњу новог депоа на Видиковцу и град ће уместо на разноразне глупости додатно финансијски помагати градска предузећа попут ГСП-а да би она могла да врате своје дугове и да запосле нове мајсторе и возаче/раднике. И наравно да не укида тролејбусе као што геније Шапић жели.Možda se promeni vlast u gradu, pa će onda bolje i brže biti izmeštan depo.
Možda se promeni vlast u gradu, pa će onda bolje i brže biti izmeštan depo.
Nema toliko glupe vlasti kao što je ova vaša da pokušava da u ovim godinama nikad veće saobraćajno-urbanističke krize u Beogradu (ovakve situacije + stanje u JGP), isteruje 300 autobusa i 200 tramvaja iz svog matičnog, najvećeg i najboljeg depoa. Tako nešto samo naprdnjacima može da padne na pamet.
Ipak je to garnitura čiji su pripadnici, njih dvojica, Vračarac i DraganSt, pisali na forumu kako je bolje što se školovani više ništa ne pitaju u ovoj zemlji.
Šta reći na tako nešto... Svaki komentar je suvišan.
Ali, pošto uvek vlast odlučuje gde i šta će da se gradi, a ne opozicija i društvene mreže