Ovde ima mesta da se smesti i nekoliko studentskih domova i par fakulteta. To je jedino za šta bih pristao da žrtvujem ova dva depoa. Sve mimo toga je čisto besnilo i bahatost.
Napisao sam prave razloge za izmeštanje depo-a iz bloka 66, a šta se neko žalio pre 9 godina nije ovde bitno. Samo spamujete ovu temu i nije vam jasno kakav je potencilaj na toj lokaciji u budućnosti i da se zbog toga izmešta depo.
Da se mi ne zavitlavamo više ovde, ti si ovu temu otvorio sa istim motivima kao što otvaraš teme o Otvorenom Balkanu, Kineskim uzurpacijama zemljišta uz Dunav, idejama za nove Kineske zagađivače i izrabljivače, i ostale kampanje kojima se baviš. Pre nego što otvoriš neku temu, zapitaj se malo i preslišaj da li je ovo tvoj forum na kome ćeš moći samo ti da komentarišeš nešto i da seješ pamflete koji su ti dati ili će, ako otvoriš temu doći i drugi da kažu šta misle o tome.
Znaš, oni drugi, oni koji za razliku od tebe zapravo žive u Beogradu, plaćaju poreze i 300 harača, i imaju svako pravo i znanje da komentarišu njegov razvoj odnosno srozavanje. Drugo, kad otvoriš temu, malo se zapitaj i preslišaj šta znači spamovanje, pre nego što počneš svakog neistomišljenika da etiketiraš da je spamer ili politikant, u skladu sa učenjima tvog šefa i poslodavca.
Urnisali ste ceo Beograd, pretvorili ste ga u najveću i najpretrpaniju favelčinu na Balkanu, do te mere da kad god padne jači pljusak, sve od Zemuna do Konjarnika vam staje u mestu. I to ne sve saobraćajno i površinski, nego i telekomunikaciono. Sada, pošto ste poždrali 80% svih slobodnih površina na Novom Beogradu, oči su vam zinule i za prostorom najvećeg i najbitnijeg depoa u gradu. I vi biste da ga isterujete. U vreme kad je javni prevoz u Beogradu u krizi, a saobraćaj u nikad gorem stanju. Šta si onda očekivao da će da se radi i piše na ovoj temi? ''Svaka čast, isterajte sve''? ''Dragane mi te volimo''? ''To braćo, natovarite Beograd sa još malo precenjenih kvadrata i dovedite još Srbije ovamo''?
Otvorio si temu, na forumu koji je i dalje javan i služi za razmenu mišljenja, pa i kritika. A pre toga si odlučio da postaneš to što si postao, i da stekneš reputaciju u skladu sa time. Onda se suoči sa time pa trpi posledice svega toga. A možeš uvek i demonstrativno da napustiš kolektiv. Još ako bi sa sobom poveo i svoje poznanike iz Gradske uprave, pa ja bih prvi došao da vam priredim spektakl i odbor za ispraćaj. U međuvremenu, počni da učiš i da se miriš sa time da živiš u demokratskom društvu (iako vredno radite na tome da ga pretvorite u Kinjaru) u kome svako ima pravo da komentariše vlast i državu, kao i sve projekte i radove u svom gradu, a posebno one koji se plaćaju od njegovih para ili uključuju njegove i uopšte, narodne pare.
Mnogo ste se vi osilili i izbezobrazili. A nastavite li da forsirate ovu blesavu degensku priču sa isterivanjem depoa u vreme kad je GSP u komi, pa onog dana kada na dovoljno linija bude zafalilo dovoljno autobusa i polazaka, dobićete besne mase pod prozorima svojih ''institucija'' mnogo brže nego što biste očekivali.
Vi ćete nekome da otimate depo i da mu sakatite saobraćaj i grad zarad precenjenih kvadrata i estradne buržoazije... Aaaajde bre...