Који су то?Па нек прво попуне празне блокове у околини.
Pa, popunjavaj. . . kupi parcele i gradi šta hoćeš. . . šta se čeka?Па нек прво попуне празне блокове у околини.
Продато је, или је предвиђена јавна намена (39 - МУП - дај боже да одустану), или је заузето парцелама у приватном власништву (18). Блок 66 је све супротно.39, затим 58, 68, 69 и 18а где слично аутобусима на клоцнама имамо паркинге мешалица и булдожера, па и део блока 66А који је исто гаражно-складиштни простор за шпедиције и МУП.
Да прво освијим на лутријиPa, popunjavaj. . . kupi parcele i gradi šta hoćeš. . . šta se čeka?
Grad tek radi planska dokumenta za blok 66, neće ovde gradnja biti tako brzo.
Autobusko-tramvajski depo seli se iz Bloka 66 - Šta je plan za atraktivno zemljište kod Belvila od oko 22 hektara
Autobusko-tramvajski depo seli se iz Bloka 66 - Šta je plan za atraktivno zemljište kod Belvila od oko 22 hektarawww.ekapija.com
Slabo je na lutriji, nego predji na Loto dok je još 5mil evra.Да прво освијим на лутрији
39, затим 58, 68, 69 и 18а где слично аутобусима на клоцнама имамо паркинге мешалица и булдожера, па и део блока 66А који је исто гаражно-складиштни простор за шпедиције и МУП.
MUP, SUP, sta god da stave tu bolje je od trenutne situacije. Deset romskih porodica koje truju sve u krugu od 1km... Zimi se greju na sve i svasta a leti teraju komarce i regulisu nivo djubreta koji se skupi spaljivanjem.Продато је, или је предвиђена јавна намена (39 - МУП - дај боже да одустану), или је заузето парцелама у приватном власништву (18). Блок 66 је све супротно.
Једноставно је: ово је најнормалнија ствар коју могу да ураде, нема се шта приговорити (осим што би уместо једног великог, требало да направе два или три мања депоа на ободу града).
Ovako zamišljam pakao, količina vozila i saobraćajnih traka nikako.Da li ima šanse da se blok 66 popuni kulama? Mislim da je lokacija idealna za prvu 200 m kulu u gradu. Šta više mislim da bi bilo efektno izgraditi desetak kula na potezu od raskrsnice sa Đorđa Stanojevića do Bulevara Crvene Armije, pa i dalje do Omladinskih brigada, efekat bi bio fantastičan, koliko bi samo bilo atraktivno voziti se novim mostom i posle dalje ka Omladinskih brigada dok su ti sa leve strane kule u nizu, nešto slično (samo naravno dosta niže i dosta kraće) kao u Dubaiu u vožnji Šejk Zajed bulevarom.
Na ovaj ambijent mislim: