weatherman
Intermediate
- Učlanjen(a)
- 01.01.2022.
- Pohvaljen
- 546
Nažalost, da, realno je.
Jezivo, na ovakvim sitnicama je jasno koliko je truo ceo sistem.Nažalost, da, realno je.
Hm, malo teže da će da krene sutra. Na sajtu parking servisa imam opciju da kupim kartu samo za plavu zonu. Upravo sam pokušao.Po rečima radnika iz Beograd puta, i kod nas u bloku 34 stiže zelena parking zona i to od sutra. Sad upravo postavljaju znakove.
Pogledajte prilog 225850
Ne razumem sad. Da li naplaćuju parkiranje od sutra ili ne?Primena može da krene odmah ali se poslovično ostavlja oko mesec dana za prilagođavanje. Sama naplata i kažnjavanje uvek kreće kasnije. Možda nekad u februaru.
Šta bi bilo to propisno obaveštenje?Naravno da ne naplaćuju od sutra, nikada to i nigde tako nisu radili. Kako mogu da krenu u naplatu ako nisu na propisan način obavestili stanare unapred?!
Hm, malo teže da će da krene sutra. Na sajtu parking servisa imam opciju da kupim kartu samo za plavu zonu. Upravo sam pokušao.
Hvala, to je dobra stvar, ako je tako, samo što nije jasno iz prikazanog.karta obuhvata obe zone cisto da znate
U blokovima 37 i 38 još uvek negoduju skupštine stanara oko zone i šalju neke dopise, mada pitanje koliko to ima svrhe.Ne razumem sad. Da li naplaćuju parkiranje od sutra ili ne?
Sem postavljenih znakova, nema nikakvih obaveštenja o postupanju, makar da su postavili neki papir u ulazima zgrada, na primer.
I blok 33 je ozelenjen, a verujem da je isto u 37 i 38.