Šta je novo?

Blok 34 i Studentski grad, Novi Beograd

Pored flajera u celofanu sa informacijama o uvođenju parking zone ostavljaju i ovaj info letak

Prilozi

• IMG_20250121_174740.jpg
    IMG_20250121_174740.jpg
    123,3 KB · Pregleda: 284
Da li ima neko rešenje za nas koji tu živimo a nemamo prebivalište na toj adresi?

Jel isao neko da uzme povlascenu ?
U kojim sve ulicama vazi posto recimo ljudi koji zive u bloku 28 imaju duzinom MIlutina MIlankovica vazenje svoje karte....

Ne znam gde ovo pitanje da postavim, ako postoji slična tema kažite mi. Da li zakon zabranjuje nakupcima da ti guraju u prozor one vizitorke sa "kupio bih vaš automobil"? Ako je zabranjeno kome prijaviti?

Kada je bio aktuealan onaj sa otkupom laptopova, onda sam prijavio ekipu koja to lepi na bandere Komunalnoj policiji (naravno, nisu dosli na vreme)

Ovde je mozda specificna situacija jer ti oni "unistavaju" privatno vozilo. Nisam advokat, ali mozda da podneses privatnu tuzbu protiv NN lica, mada ne postoji nacin da se dokaze da je taj sa vizitke tebi to stavio.

Naravno da znamo da je on kriv za to, ali kako da dokazes da nije njegov protivnik odstampao te vizitke.

Sve u svemu, mrka kapa :(

Priv radni dan sa zonom obećava. Parking poluprazan a livada puna. Isto je bilo i tokom vikenda, kada su svi stanari tu. Na livadi svi oni koji su parkirali po bloku pa na bus na posao, tek se sada vidi koliko ih je bilo. Prošetao sam po bloku, ista slika, kao i u bloku 33.
1000019985 (1).jpg
1000019986 (2).jpg

Vrh