Izvinjavam se za jako nasumičan ulet sa nečim od pre hrista, ali me jako zanima izvor ove mape? @CASTELBIANCO jel ovo preuzeto od nekud, ili je bio lični trud da nastane?vlasnicka struktura
Послато са Lenovo K53a48 уз помоћ Тапатока
Znamo li odakle? Dosta bi mi značio izvorpreuzeta je
Pa investitor, preprodavac ili neko ko bi tamo ziveo, svejedno je, tu smo garsonjeru izdavali za 50 e simbolicno, unutra je komplet funkcionalna, e sad spoljasnji izgled je malo njahhh, verovatno vam je poznata ulica Sadika Ramiza i taj kraj. Nije bas moderan niti je ovo novogradnja, ali svakako je investiciona nekretnina. Probali smo da ponudimo stan na Fb u oglasima ali su nas samo napljuvali u smislu da nudimo rupcagu u kome neko ne bi ni kokoske drzao. Ne znam sta se ocekuje omladina za 40 000 e...:-(Država neće kupovati taj stan, osim ako preko njega nije predviđena ulica, ili sl.
A zanimljivo će biti da se vidi ko bi sada kupio taj stan, tj. da li je reč o budućem investitoru/preprodavcu zemljišta. Možda bi se moglo cenjkati za više od 40.000.
Pozdrav, posedujemo stancic od 30 m2 u ulici Sadika Ramiza koji planiramo da prodajemo. Dobili smo procenu da taj stan vredi trenutno nekih 40 000 e. Moje pitanje je da li vredi cekati drzavu i njen projekat koji je planiran za Blok 18 ili prodati nekretninu. Mi smo kupili stan u novogradnji na drugoj lokaciji pa bi zato verovatno prodavali ovaj u Bloku 18.
Glavna stvar je da li uz stan ide i nešto placa. Ako je samo stan, a zemljište tudje (drugog vlasnika, državno, gradsko...) onda je to verovatno realna cena, ili je tu negde.Pozdrav, posedujemo stancic od 30 m2 u ulici Sadika Ramiza koji planiramo da prodajemo. Dobili smo procenu da taj stan vredi trenutno nekih 40 000 e. Moje pitanje je da li vredi cekati drzavu i njen projekat koji je planiran za Blok 18 ili prodati nekretninu. Mi smo kupili stan u novogradnji na drugoj lokaciji pa bi zato verovatno prodavali ovaj u Bloku 18.
Ne samo da nije u funkciji, nego ne postoji više ni fontana ni jezerce, sve je nasuto zemljom i napravljen travnjak.Греота што ова фонтана није у функцији. И што нема праксе да се сличне праве по великим комплексима, у БнВ нпр.