Ma ponovi to još 5 puta za 5 novih lajkova, jer sam ja sve smorio, a vi ste super
Super su barijere ubedili ste me...
U interesu su društva, sve što država radi i način na koji radi je u interesu društva, zašto bilo šta preispitivati...
Još da ih Vučić aminuje, da ih neki sveštenik osvešta, baci vodicu preko barijera i eto sve u skladu sa interesima društva...
Preskakaću ih svaki put kad mogu.
I naravno da ih preskačem upravo iz bunta.
I svejedno mi je šta mislite o tome.
Ponovite sad još 10 puta da ja smaram a vi radite ispravno... Da vaša bude zadnja, evo neću vam ništa ni odgovarati...
Sećam se samo pre 2 godine kad sam objašnjavao kako se sve zaobilaze barijere na Pančevcu a ima 3 načina, da sam imao samo podršku i kao to care, hvala ti...
Otkad su se ovakve šteberčine na... nagomilale na ovoj temi, tužno je svraćati...
Preko 80% ljudi se švercuje i očigledno to rade sa razlogom a ne jer žele loše ovom društvu ili žele nekom da napakoste ili jer su moralni otpad a vi tako zlatni, pčelice, pametnice...
Pošto si upravo ti Travolta izrazio sumnju u visinu procenta ali evo citata gradonačelnika nam
„Ali isto tako očekujem zaista svesnost i savesnost ljudi da ne možemo do toga da dođemo ako niko ne plaća javni prevoz. Sramota me je da kažem koliko malo ljudi danas plaća javni prevoz. To ne prelazi 15-20 posto“, kazao je gradonačelnik."
Ja konkretno neću da plaćam prevoz dok me sud ne vrati na posao koji sam nezakonito izgubio. Ne želim novi posao, jer po zakonu imam pravo na onaj gde sam radio u državnoj firmi a izgubio sam ga otkad su naprednjaci dovukli svoj kadar, sa manje i škole i iskustva od mene na moje radno mesto koje nije ukinuto... Do otkaza sam uvek kupovao mesečnu kartu ili plaćao prevoz (iako su se skoro sve kolege švercovale...) Dok me ne vrati to i takvo društvo, preskačem barijere... Kome to smeta, nek smeta, svejedno mi je... Imam sve slobodno vreme ovog sveta da preskačem barijere, ko žuri na posao nek kupuje kartu...