Većina videa koji se kače po internetu nemaju neku poentu, osim što privlače gomilu ljudi sa ograničenim kapacitetima da ih gledaju i da pokušavaju da sa svojim budalaštinama privuku druge da ih gledaju.
Da, većina videa je takva to si u pravu... Dobro je što je manjina na ovom forumu ograničenih pogleda i ja sam s obzirom na iskustvo i komunikaciju sa do sada ogromnim brojem ljudi ovde potpuno siguran u to, da je samo manjina takva... Ponekad bučna, nervozna, napadna, skoncentrisana na jednom mestu kao što je ova tema, ali nikad više - manjina. Govorim generalno...
tipa koja tri klika treba da odradim da bih neku radnju obavio, naiđem na gomilu videa na tu temu, koji objašnjavaju, čak i po 10 minuta, sve i svašta, samo ne ono što bi trebali, sudeći po naslovu. Ili recimo gomila videa u kojima objašnjavaju kako da se pripremi seme tokom jeseni i zime za proleće, gde se u 99% njih vrti jedna te ista priča, a ono ključno, ako se koristi frižider, ne kažu ti koliko vremena treba da provede u istom da bi seme moglo uspešno da proklija ili pak prikažu video gde se spominje kako im u roku od desetak proklija seme i plus još izbaci i koren od nekoliko cm dužine. Ovo sve sam pisao generalno.
Ja ne mogu više da se složim sa tobom, to rade ljudi koji žele da prolongiraju minutažu na svojim monetarizovanim filmovima, koliko sam shvatio 10 minuta im je neka magična granica koju treba prevaliti ili stavljaju one debilne covere sa kao :šok i :neverica šta se dogodilo, beskućnik ga je "NAPAO" a onda se dogodilo i "OVO"!
I ti treba da budeš debil po 800ti put i klikneš i vidiš da se ništa od toga ne dešava u videu...
Vode ih popularnost i pare umesto entuzijazam i adrenalin... Barem većinu to vodi... Ja sam kanal otvorio iz zabave, zarađujem online na druge sadržaje...
Dok sam bio na stanici razmišljao sam koliko je ideja sa barijerama glupa... Pored mene je prošao SOKO koga nisam video nego samo čuo. Znaš koliko mu je trebalo sekundi otkad sam ga čuo da prođe pored mene? Dve sekunde...
I sad zamisli nekog klinca vrati kontrolor/ka sa barijere jer nema kartu... Možda je čak i kupuje al eto tog dana nije dopunio... I on da ne bi zakasnio u školu kud će nego preko pruge...
Zamisli koja sm***** od čoveka treba da budeš da radiš na barijeri i ne pustiš klinca koji juri u školu ili zaposlenog čoveka, svejedno, koji kasni na posao... A znaš da su rigorozni i da ne gledaju kroz prste... Samo rade svoj posao... Trebalo je da kupi kartu... Ali nije i neće, jer nije svako tako razuman i odgovoran mladić kao
@TheOnlyLuka nego ima mladića koji su buntovni, žive, jure, greše i ne plaćaju karte...
I ako je nekom snimak problem, ja nemam problem sa tim, ni sa vama, koliko god se neki trudili da ga imaju. Meni su barijere problem i to što nema slobodnog pristupa na stanicu. Mislim da je takva fizička kontrola, loša ideja, ne znam šta znače barijere na samom ulazu u stanicu ako ne koristiš BG voz... i posle nailaziš na još 2 reda barijera, kao da ulaziš u trezor Narodne banke... To ne liči ni na šta... a kvalifikacije da tražim pažnju a ne da sam samo na duhovit način skrenuo pažnju da se ne slažem sa barijerama, ne vredi više komentarisati... Nek svako priča šta želi...
Ja sam samo svoje neslaganje izneo na drugačiji način od bukvalnog, koje ne mogu svi da shvate i ja to razumem i zato se i ne ljutim...