@astrodule Kad je iz obesti, kad ne postoji neka neposredna materijalna korist, tu postoje neki psihički problemi, neka neostvarenost na ličnom planu, neka ukorenjena frustracija... Slično je sa iskaljivanjem nasilja prema nekom drugom, vršnjaku, grupe huligana itd. Od same kazne zanimljivije mi je da kopam po nečijoj psihi da rasvetlimo uzrok šta ga konkretno tera na to da lomi iz obesti

Veruj mi da nekada kad osvetliš uzrok se primiriš barem na neko vreme jer otrkiješ šta ti zaista fali, otkriješ nedostatak pa možeš i da poradiš na tome... Barem dok ti život ne ponovi situaciju koja izaziva frustraciju i onda ponovo iskališ bes na nekom nedužnom...
Dalje ću nastaviti na temi crna strana medalje, da ne opterećujem dobre ljude sa
tehničko-saobraćajnih tema...
Inače meni je BG voz najjači leti baš jer nema klime pa kad se otvore svi prozori super duva

jezivo je kad stoji dugo u mestu pa se metal ugreje, bude baš nepodnošljivo ako je neki zastoj, znoj te brzo oblije, al zato kad piči, bolje mi od klime onaj prirodan vazduh kad struji vagonom...