mvbg1
Advanced
- Učlanjen(a)
- 14.10.2011.
- Pohvaljen
- 10.718
Neće se desiti. Još dugo dugo.Ali ajde, za početak da vrate takt od 15 minuta u špicu Batajnica-Ovča.
Apsolutno nema opravdanja. Nikakvog.
Neće se desiti. Još dugo dugo.Ali ajde, za početak da vrate takt od 15 minuta u špicu Batajnica-Ovča.
Apsolutno nema opravdanja. Nikakvog.
Истина, све је то далеко од реалног, мада је мени и изградња пруге до Обреновца са новим железничким мостом преко Саве још мање реална, а у исто време годинама се прича и тапка у месту са продужетком обилазнице преко Дунава.
Moj ti je predlog da siđeš na stanici Krnjača most zato što tu imaš 95, 96 i 104. U povratku siđeš kod Pančevačkog mosta i tu hvataš BG: voz.Drugari treba mi jedan savet, treba iz Rakovice da idem do Borče, kombinacija voza i busa, gde je pametnije presadati na stanici Pančevački most ili na sledećoj Krnjača most?
Mislim da je najbolje da ides vozom do Ovce, i tamo sednes u 105L, koji obicno ide 10 minuta posle dolaska voza, radnim danomDrugari treba mi jedan savet, treba iz Rakovice da idem do Borče, kombinacija voza i busa, gde je pametnije presadati na stanici Pančevački most ili na sledećoj Krnjača most?
Куда се иде тачно до стајалишта? Ја сам једном пробао кроз оне уличице, залутао и на крају се пењао на насип и пругом до стајице.Moj ti je predlog da siđeš na stanici Krnjača most zato što tu imaš 95, 96 i 104. U povratku siđeš kod Pančevačkog mosta i tu hvataš BG: voz.
U koje vreme si bio na stajalištu? Večeras sam četiri puta prošao kroz njega i svaki put je osvetljenje radilo?Da prenesem večerašnje iskustvo sa stajališta Krnjača most, stajalište je bilo u totalnom mraku nijedna sijalica nije radila, mnogo sablasno delovalo. Na oba kraja perona se nalaze stepenice, ona strana bliža Pančevačkom mostu stepenice izlaze na Pančevački put u pravcu grada malo pre račvanja za Zrenjaninski put desno i pravo za most. Drugi kraj perona ima stepenice koje se ispod koloseka račvaju podhodnikom levo i desno, desno se prodje pored nekog fudbalskog terena i onda se izlazi na Pančevački put kod prvog semafora posle mosta. Levo ne znam gde se izlazi nisam bio voljan da lutam. Po savetu ljudi sišao sam stepenicama bližim mostu, i trotoarom uz ulicu išao do Zrenjaninca gde na ukrštanju sa Pančevcem imate obeležen pešački, i onda imate jos 100 metara do autobuske stanice ispod mosta.
Pogledajte prilog 155135
Očigledno da imaju neki problem sa osvetljenjem na stajalištu Krnjača most.Billo je pola 7, uhvatio sam sam Lazarevački voz u 18 i 10 u Rakovici
I na Tošinom Bunaru je bio mrkli mrak kada sam sa njega putovao pre nekoliko meseci. Mislim da je rasveta radila samo u pothodniku.Da prenesem večerašnje iskustvo sa stajališta Krnjača most, stajalište je bilo u totalnom mraku nijedna sijalica nije radila, mnogo sablasno delovalo.
Bio je problem pre nekoliko meseci par dana, nakon toga nije bilo nikakvih problema. Svakodnevno koristim stajalište. Lift na 1. koloseku još nije u funciji, bili su izlepljeni flajeri pa su skinuti. Žvrlja se markerima. Ali sve u suštini je u vrlo dobrom stanjuI na Tošinom Bunaru je bio mrkli mrak kada sam sa njega putovao pre nekoliko meseci. Mislim da je rasveta radila samo u pothodniku.
To je već na snazi, mislim od ponedeljka. Samo su zaboravili da obaveste putnikeKo da je Grčić preuzeo ovu firmu............
Otkazano 10 polazaka iz sistema BG voz, evo kada se očekuje normalizacija saobraćaja
Usled tehničkih poteškoća, izazvanih velikim brojem radova koji se vrše u depou „Zemun“, ovog prepodneva je otkazano 10 polazaka iz sistema BG voz.www.blic.rs
A šta je tačno u pitanju i kako nema uticaja na druge vozove nacionalne?To je već na snazi, mislim od ponedeljka. Samo su zaboravili da obaveste putnike