перони и нови возови: подићи све пероне на висину Вуковог споменика и купити возове те висине (мислим да је 750 или 950, не сећам се). боље је дограђивати пероне, него их разбијати ако мене неко пита
dandan":ym504tpt je napisao(la):Apropo ukidanja polazaka: danas sam sa još pedesetak ljudi izblejao od 17.25h do 18.06h na Tošinom bunaru zbog toga.
Većina ljudi, a i ja među njima, je mislila da je prosto otpao jedan polazak iz nekog razloga, a onda se neko setio da pogleda tablu sa novim redom vožnje i otkrili smo da je to feature, a ne bug...
Besmisleno je što su napravili period od 45 minuta usred špica (od 17.21h do 18.06h) kada nema vozova ka Pančevcu.
dziggy":3vhbbcjd je napisao(la):uau, super novosti u prethodnih nekoliko postova. zanima me kada budu otvorili novu liniju koje ce vozove koristiti... koliko sam ja shvatio za sada ima 5 vozova koji rade na bgvozu. Kapiram da ih nema vise , da su preostali na Beovozu, ali da nece njih koristiti? Hoce li koristiti nove vozove i kada planiraju da ih kupe? Jesu li ti novi vozovi oni ruski vozovi? Hvala
Матеја Бељан":1t2zu17f je napisao(la):450 je standard i kad se budu kupovali novi vozovi moraće da se srede svi peroni. Na Vuku će da se spušta. Plašim se da neće uskladiti pokretne stepenice!
Odmenuje me Vučko.. optimizam se žešće primio kod njega E sad, s obzirom da je BGVoz žešći uspeh Gradske vlasti(jer su nas beobuildovce poslušali),nabavka novih vozova ili do tada iznjamljenih,uvođenje Gps,info sistem ,rekonstrukcija i gradnja novih stanica bi taj uspeh pretvorili u odličnu predizbornu temu sa puno slikanja,optimizma imidž bi pozajmili od Johnsona gradonačelnika Londona...dakle, ako nastave da nas slušaju i dalje garantujemo brdo glasova sa relativno malo ulaganja u odnosu na dobit..pa kada se preračunaju videće da smo u pravu.. Uh umalo da zaboravim..nastavak izgradnje Prokopa nosi 10 poena a nabavka krtice za Metro 12(mogu da se slikaju i sa onom sa interceptora dok ne stigne nova).. :kafa:Igor":2oclv5rj je napisao(la):@vucko wow post kao da ga je pisao 2012 pozitivno u svakom slucaju :kk:
Evi im finog propagandnog predizbornog spota za Niš...aladin2908":2nqlm4c8 je napisao(la):Ne znam da li je iko pratio vesti ali sam danas saznao da grad Nis dobija metro u duzini od 10 km...verovatno pre nas nisam cuo datume...
aladin2908":mm01hq6z je napisao(la):probaj na sajtu zeleznica srbije w3.srbrail.rs/zsredvoznje/?lang=sr
JohnnyLee":mm01hq6z je napisao(la):сајт ЖС: http://w3.srbrail.rs/zsredvoznje/?lang=sr, па изабери БГ-Воз