Ovi (Šapić) će svakako uraditi nešto povodom Vojvode Bojovića, pa bolje mi ovde da dajemo predloge u okviru mogućeg, a imajući u vidu da planiraju proširenje i da će se to desiti, u nadi da će neko čitati i usvojiti jeki od tih konstruktivnih predloga, nego da kmečimo i plaĉemo kao neka razmažena deca, jer tada sigurno neće doći do mogućnosti da predlog javnosti (BB forum) bude možda uzet u razmatranje i realizovan.
Cenim da je bolje tako nego da se prepustimo kuknjavi jer će oni svakako napraviti tu pešačlu zonu u Pariskoj, proširiti Vojvode Bojovića na 2+2 i uvesti tramvaj kako su oni hteli.
Ovako makar ima nade da to bude urađeno na najbolji mogući način.
Ljjdima samo treba da bude jasno da ako su oni nešto zacrtali, oni će to i uraditi. A naše je da im ukažemo kako to da urade da bude najmanje loše, a ne da se borimo protiv toga, tj. da ne urade, jer će oni svakako uradili šta su zamislili i to je onda borba sa vetrenjačama, a ne konstruktivna kritika. Na to mislim kad kažem pragmatičan.
To je ono kad kiša pada uzećeš kišobran, a nećeš kukati zašto kiša pada, u nadi da će prestati. Tako treba gledati na te stvari. I to je suštinska razlika između mog razmišljanja i razmišljanja vas koji me hejtujete i tovarite šta god da napišem