Šta je novo?

Belville - [ Stambeno poslovni kompleks | 430 000kvm ]

pinokio":26nmaerg je napisao(la):
u garazi ima parking mesto i karticu. ja gledao :)


Pa ok, karticu je dobila neku verovatno jer je parkirana na jedno 5 mesta razlicitih uvek kada je vidim unutra... Ko zna ko kome tu sta... Mulja.. Jel... :bash:
 
pinokio":k8hd6uvn je napisao(la):
Ludi Milojko":k8hd6uvn je napisao(la):
Ovo naselje propada brzinom svetlosti, uglavnom zahvaljujuci stanarima... Gledam bas kako covek na poslednjem spratu Suncokreta lepo sredjuje stan koji do sada jos nije bio useljen. Skida PVC... Skida i zidove ka terasi!!! :shock:

Ljudska odvratnost nema granica. :bash:

komso je danas popio prjavu gradjevinskoj ispekciji. mislim da ce mu zivot postati vrlo tezak.

Lepo. To mi sa dopada! Mada, on nastavlja sa izivljavanjem po ceo dan... Zjapi ta rupa tako, i juce po onom nevremenu, kisa u celom stanu, a gde ta voda ide videcemo. Ovde kako se ko doseli, izivljava se sa stanovima. Da imaju makar malo mozga, te pare koje iskoriste da plate stan i renoviranje novog stana mogu da uloze da kupe plac, naprave lepu kucu po svojoj meri i eto. ALi ne, i dalje misle da je ovde, valjda, elitna lokacija. Ma dajte, mi samo zivimo u malo oragnizovanijem naselju, NISTA vise... Nista elitno tu nema niti "fancy". Ja cekam da isplatim stan i odoh odavde, negde van grada.

Dosli divlji, isterali pitome. Stara prica u nasem gradu. :blah:
 
Pohvalna stvar za FF - konačno je zatvoren pešačka staza ispred Šeboja. Doduše samo sa jedne strane, valjda će i sa druge pošto nema logike da ostane ovako. U svakom slučaju dobar napredak.
 
kad bude zemljotres, i kad vam ispucaju zidovi, onda proverite sta su radile komsije, koje nosece zidove su rusili, i lepo trazite odstetu
 
Erysimum Cheiri":pun9kn8e je napisao(la):
Pohvalna stvar za FF - konačno je zatvoren pešačka staza ispred Šeboja. Doduše samo sa jedne strane, valjda će i sa druge pošto nema logike da ostane ovako. U svakom slučaju dobar napredak.

Nažalost, vozila prelaze preko travnjaka i penju se na trotoar :(
 
Cene koje sam naveo su za polovne stanove, koji se nalaze na dobroj spratnosti i sa ok orjentacijom. Nisu u pitanju novi stanovi koje investitor prodaje. Njima je cena niža... ipak pročulo se da su od 1‚pravili 2 stana pa kupci neće baš da rizikuju.
 
Igor":w8v2lq0x je napisao(la):
Nevenkovic":w8v2lq0x je napisao(la):
Klijent ti je glup ako je u ovom trenutku platio punu cenu za A blok.
Kakva je ovo nekorektna izjava a potom kasnije kazes da je vasa ~2K cena bila trzisna za gradnju manjeg kvaliteta nego ABlok.

Belka ne prati temu, mogao je da procita da kes kupci koji odmah placaju imaju popust. Puna cena vazi za one koji bi da placaju u ratama ili da uzimaju kredite, za potpis ugovora je dovoljno 10%, ostatak moze da se plati po okoncanju radova, pre useljenja, u takvim slucajevima je malo teze cenjkati se, sa kesom u "dzepu" dogovor oko cene ide dosta lakse. Useljenje u objekte prve faze ce biti tacno za godinu dana, tih 90% ostatka je mogao da oroci u banci i sa bar 2,5 % umanji krajnju cenu (ako vec nije uspeo da ili pitao da smanji cenu).

Ne bi bilo lose da je projekat Belville bio moj, sada bi gledao fudbal u Brazilu, kupao se na Ipanemi i kad pobegnem od zene j..o bi drugarice Andrijane I Zizele, ali na zalost nije :)

Ja se uglavnom trudim da budem jasan i precizan (kada hocu :) , u ovom slucaju je vrlo jasno napisano :
Nevenkovic":w8v2lq0x je napisao(la):
Ta cena je bila u skladu sa trzistem u tom trenutku.
Ne moze se tadasnja trzisna situacija stavljati u istu ravan sa danasnjom i praviti komparacija cena. Prodaja Belvilla je pocela u julu 2008. glavni udar se desio u prva 3 meseca prodaje. Tadasnja prosecna plata (ta 3 meseca) je bila nesto preko 40.000 rsd. ista tolika je i danas. S tom razlikom sto je kurs rsd/eur ta 3 meseca bio 77-81, danas je 115. U tom kontekstu ovi podatci mogu da posluze kao osnova (mala) za neko poredjenje.Drugacija privredna konjuktura u zemlji i okruzenju, ocekivanja, projekcije, odnos zaposlenih u privatnom i drzavnom sektoru... :grand:

Uostalom vrati se par strana unazad (ako si zaboravio) prvi sam objavio cene, nivo opreme i napisao da je Ablok u nivou opremljenosti i ekskluzivnosti dosta iznad Belvilla. Nicim ja ne branim niti hvalim Belville, na samom pocetku tog topika napisah da je tamo u pitanju srednji nivo kvaliteta i opreme, i dan danas stojim iza toga i isto to vazi i u ovom trenutku kada se poredi sa ostalom gradnjom u gradu.

DusanBG":w8v2lq0x je napisao(la):
Mada onda ponovo ne razumem zasto ne spuste cenu i rasporadaju sve u par meseci.
Evo i Dusan ne cita topik ili ne veruje cika Nevenkovicu :D
 
Ajde cika Nevenkovicu malo detaljnije o tome sta ovde ne citam. Ne pamtim tvoje postove 500 strana nazad, ovde sam iskomentarisao da je u Belvilu trebalo smanjiti cenu i rasporadati stanove. Ako si i ti pominjao da se stanovi i dalje prodaju zbog zaposlenih koji otezu, ok, mada se ne secam. A i ovo mi je cudno objasnjenje valjda ima neko ko tu radi i za invesitora.

Nego posto si svasta objavljivao oko foruma, potpisaste li vise taj ugovor sa bankom, posto se dobro secam da si pomenuo da je preko banke, a kredita sam ja cuo da nije bilo nedavno. Nije to problem, ovi investitori imaju para i bez banke, ali fakat nije bilo finansiranja banke donedavno, valjda ga sad ima ;)
 
Samo vas gledam... naucili ste kako sa retardima tako i sa ludacima koji bi da ukidaju odrzavanje, ne trebam vam :D
 
Nema labavo. 8)
Uvek ima po neko ko bi da pokuša, šta me briga za cveće, šta falo gradskom zelenilu, oni nas reketiraju, i slično. Ali, stvari su očigledne, a ima dosta onih koji su nepoputljivi, tako da nemaju šanse.
Usput rečeno, u toku je neka akcija oko GSP garaže!!! Nešto pregovaraju, dogovaraju se, ima neki sastanak, tema je buka i zagađenje. Neko je dao predlog da se eventualno otvori drugi ulaz u garažu, sa strane bivšeg Uradi Sam.
Pozdrav tebi.
 
Merili su nivo buke kod jednog komšije i na tom sastanku će biti prisutan inspektor za zaštitu životne sredine i FF, koji je sve to pokrenuo. Vidim, ljudi pružaju podršku i to ne samo stanari belvila, nego i iz Simensa.
 
Mislim da je predlog da se ulaz u garažu premesti jako dobar.

u vezi sa merenjem buke - jednom su je valjda merili i rekli da je u granicama normale što ne može biti istina, osim ako je merena buka sa zatvorenim prozorima.

Postoje i one ograde od pleksiglasa, leksana, šta je već, koje se stavljaju pored autoputa kako bi limitirale buku.
 
Ma nema vam od toga nista pogoni gsp su koliko mi se cini stariji od belvila i simensa zajedno , pritom svi koji su kupovali znali su sta i gdje kupuju
 
To nema nikakve veze sa životom - šta je starije, to nije nikakav argument... Garaža nema logike da stoji tu, jer koči razvoj tog dela grada - ne smeta samo Belvilu, već i Holiday Inn-u, Siemensu, biće na samoj raskrsnici UMP-a, kada se Agostina Neta spoji sa Trećim Bulevarom itd... Smetaće novim poslovnim objektima koji će biti izgrađeni u sklopu nove autobuske/železničke stanice... Buka koju eventualno i stvara je još i najmanji problem. To bi moglo da se reši u sklopu izgradnje nove železničke i autobuske stanice na NBG.

Što se predloga da se premesti u Višnjicu tiče, naravno da treba da ide u neko prigradsko naselje gde je i porez mnogo manji - ne može da stoji tu gde rezidencijalni i komercijalni objekti plaćaju 4x veći porez nego u Grockoj ili Višnjici.
 
Jedino ako grad dobije na lotou pa to izmjesti , nije to nimalo jeftino Holide in je sa druge strane pruge i nema veze sa gspom , Koliko garaza nema logike kad su planeri tu predvidjeli da uvale i depo za metro
 
Samo lokacije na kojima se izmeri određeni nivo buke dobijaju status prioritetne lokacije i tu se postavljaju paneli protiv buke. GSP se brani tako što govori da su stari autobusi zamenjeni novijim tipom tim i tim....koji zna se takoreći uopšte ne emituju buku a ni zagađenje, i lako se može dogoditi da ne budemo prioritetna lokacija po tom pitanju. Sve su to nebuloze, i najverovatnije samo delimično odgovara istini, jer ko će prebrojati koliko je novih, a koliko starih vozila...dezavuišu nas da ne dobijemo ni panele, a kamoli izmeštanje ulaza u garažu. Opet, izgleda da ff neće odustati onako kako se misli. Izvukli papire i brojke o vozilima i koliko troše i koliko duvaju....da nas ućutkaju.
 
direktor":1yb88bbe je napisao(la):
Jedino ako grad dobije na lotou pa to izmjesti , nije to nimalo jeftino Holide in je sa druge strane pruge i nema veze sa gspom , Koliko garaza nema logike kad su planeri tu predvidjeli da uvale i depo za metro


Koji bre loto, grad ima namenjena sredstva, fond za panele i sve ostalo, jer mi imamo i zakone koji se moraju poštovati u pogledu ekologije i zaštite životne sredine. Samo ne smemo da dozvolimo da poslednji papir bude onaj od GSP, koji brani sebe i svoja vozila i naravno frizira podatke kako bi sve izgledalo da je ok. Treba izmeriti zagađenje na terenu i nivo buke. I nije tu samo Holidej In, Simens i svi ostali....nego i nekoliko hiljada ljudi, dečji vrtić u najneposrednijoj blizini....ej bre!!! Grad ima odgovornost za to. Loto... :bash:
 
A tramvaji neprave buku , a sta je sa pogonom karaburma , grad ima buzet za svasta nesto pa nakraju bude nista , iako nisam ljubitelj gsp imam osjecaj da ce da vas nadigra ,a namjenjena sredstva , prenamjena se odradi za 10 min , pa nemaju para za sadnice , a pise da imaju ,Kako imaju 100 novih vozila u tom pogonu koji ispunajvaju euro standarde ,
 
Vrh